Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#173: Nordendagarna, hög raggarmusik och de kulturfientliga Såssialdemokraterna SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2020-09-20
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll är Radio Nordfront tillbaka med en recension av Nordendagarna och kommentarer över veckans viktigaste nyheter. Dessutom stort raggarmusiktema!

Radio Nordfront förstår att radioabstinensen är svår när förra söndagens avsnitt fick ställas in. Men nu är Simon Holmqvist, Martin Saxlind, Pär Öberg och Tobias Lindberg tillbaka med en fullspäckad ny livesändning.

Eftersom de förtryckande Stockholmssossarna som vanstyr landet nu har beslutat sig för att göra vanliga hederliga landsortsraggare till en utpekad samhällsfiende kommer kvällens avsnitt att hylla den nordiska raggarkulturen genom att uteslutande spela raggarmusik.

LÄS MER: Damberg på besök i Värmland – vill bekämpa raggare som spelar hög musik

Radio Nordfront kommer även att berätta mer om Nordendagarna, som är anledningen till att något avsnitt inte hans med förra helgen. Årets nordman Martin Saxlind ska också få redogöra i detalj hur han krossade allt motstånd i vikingakampen.

Dessutom diskussioner om några av veckans viktigaste nyheter, däribland:

VECKANS RN-MEM:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att se filmklippet från årets Nordman-tävling som Radio Nordfronts Martin Saxlind vann med bravur:

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#173: Nordendagarna, hög raggarmusik och de kulturfientliga Såssialdemokraterna SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-09-20 19:38