Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#177: “Fittpiskade” män, Lauren Southerns förfall och attentatet mot sagostunden SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2020-10-25
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Radio Nordfront är tillbaka med ny sändningstid för att diskutera ”fittpiskade män” och veckans nyheter. Dessutom kommer Pär Öberg att recensera en rakhyvel. Observera 19:00!

Under veckan har Pär Öberg grubblat allt mer över fenomenet med ”fittpiskade” män, alltså män som i allt lyder en kvinna och till och med slutar att kämpa för sitt folk för att behaga en sådan. I kvällens Radio Nordfront kommer man därför att diskutera fenomenet, vad det beror på och hur man kan komma till rätta med det.

Dessutom kommer ett nytt segment där Radio Nordfront – helt osponsrat förstås – rekommenderar en produkt för sina lyssnare. Först ut är Pär Öberg som har testat en etisk rakhyvel.

Men självklart kommer även veckans nyheter att avhandlas, däribland:

Observera att Radio Nordfront har en NY SÄNDNINGSTID. Klockan 19:00 börjar kvällens avsnitt.

VECKANS RN-MEM: DEN VITE RIDDAREN

Klicka för förstoring.

Väntar du på att Radio ska börja? Passa då på att lyssna på senaste avsnittet av Mimers brunn där Simon Holmqvist och Marcus Hansson gästade för att diskutera klanstrukturer i samhället och amerikansk politik:

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#177:“Fittpiskade” män, Lauren Southerns förfall och attentatet mot sagostunden SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-10-25 14:18