Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#1: Intervju med mannen som konfronterade skäggbarnen på Gotland

Av Redaktionen, 2016-10-06
redaktionen@nordfront.se

DIREKTSÄNDNING. Under kvällen sände Radio Nordfront sin första direktsändning och medverkade gjorde även Robin Boström som konfronterade skäggbarnen som misstänks för gruppvåldtäkten på Gotland.

live_skaggbarn

Bakgrund till intervjun:

Under gårdagen konfronterades skäggbarnen som misstänks ligga bakom gruppvåldtäkten på Gotland. Den verbala konfrontationen filmades och lades upp på Youtube och gick sedan viral där nationalsocialisten och Robin Boström hyllas för sitt civilkurage för att han i verkliga livet gav uttryck för det som miljoner svenskar känner inombords. Under avsnittet avslöjar Boström att han även är partimedlem i Nordiska motståndsrörelsen.

Den bakomliggande händelsen till Boströms agerande är att skäggbarnen misstänks för att under flera timmars tid ha våldtagit en handikappad kvinna på Gotland, ett brott som väckt skarp avsky hos den inhemska och internationella opinionen.

I skrivande stund har filmen 40 356 visningar på mindre än ett dygn. Då Radio Nordfront-redaktionen under förmiddagen kontaktade Boström accepterade han att medverka i en direktsänd intervju.

Mottager Radio Nordfronts civilkuragepris:

Radio Nordfront-redaktionen har även beslutat om att dela ut Radio Nordfronts civilkuragepris till Boström för hans insats under gårdagen, med tillhörande gåva på 3000 kronor.

Under sändningen meddelande han att den skulle gå till hans lokala kampgrupp.

Radio Nordfront vill rikta ett STORT TACK till Robin Boström för hans civilkurage!

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen (i efterhand):

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2016-10-06 17:57