Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#188: Antisemitiska aktier, judiska regeringar och totalt bögeri SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2021-01-31
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll gästar Lukas från Dalarna för att berätta mer om hur antisemiter lyfte GameStops aktier. Dessutom snack om Joe Bidens regering och de senaste skandalerna från homolobbyn.

I kvällens avsnitt gästar Lukas, som förutom att vara aktivist i Nordiska motståndsrörelsen även handlar en del med aktier på sin fritid. Han kommer att berätta mer om den spektakulära Internetaktivismen som ledde till att det döende spelföretaget GameStops aktier sköt i höjden – en fadäs som den internationella finanseliten förlorade stora pengar på och som därmed stämplats som ”antisemitisk”.

Dessutom diskussioner om Nordfronts Marcus Hanssons granskning av Joe Bidens regering – den kanske mest judiska regeringen någonsin utanför Israel.

Radio Nordfront kommer förstås också att kommentera prisregnet över den antivita våldsorganisationen Black Lives Matter samt de senaste skandalerna inom homolobbyn.

VECKANS RN-MEM

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#188: Antisemitiska aktier, judiska regeringar och totalt bögeri SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2021-01-31 13:00