Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#192: Terrorafghanen och Motståndsrörelsens antiterrordåd SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2021-03-07
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. I kvällens Radio Nordfront diskuteras bland annat terrorafghanens attack i Vetlanda. Gästar gör bland annat en småländsk aktivist från Motståndsrörelsen som var med i Sveriges första och enda politiska aktion mot dådet.

Det var under onsdagskvällen som en så kallad ensamkommande afghanpojke gick till vansinnesattack i småländska Vetlanda. ”Allahu akbar”, skanderade 22-årige Tamim Sultani när han knivhögg sju svenska män, vilket fick polisen att inledningsvis rubricera attacken som ett terrordåd.

Som enda politiska organisation har Nordiska motståndsrörelsen genomfört en politisk manifestation för att markera mot den mångkulturella terrorn. I kväll gästar en aktivist från Nordiska motståndsrörelsens näste 7, för att berätta mer om aktionen.

Dessutom gästar Robert Eklund för att berätta om hur man enklast lyssnar på sina favoritpoddar nu när Spreaker har blivit yttrandefrihetsbekämpare.

VECKANS RN-MEM (SMÅLAND EDITION):

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS

RSS: https://nordiskradio.se/?format=mp3-rss&show=radio-nordfront


  • Publicerad:
    2021-03-07 16:59