Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#196: Malungs folkhögskola och Kärlek 2.0 SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2021-04-04
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll följer Radio Nordfront upp det klassiska kärleksavsnittet från 2018. Denna gång kommer fokus ligga på äktenskap och familjebildning.

2018 sände Radio Nordfront ett uppmärksammat specialavsnitt om kärlek och förälskelser och alltsedan dess har lyssnare efterfrågat en uppföljare. Ikväll kommer RN-panelen fortsätta på temat och denna gång framförallt fokusera på äktenskap och familjebildning.

Dessutom gästar en av Nordfronts nyhetsskribenter, som avslöjat att Malungs folkhögskola upplåter sina skattefinansierade lokaler åt att gömma illegala invandrare.

Missa inte det!

VECKANS RN-MEM

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att lyssna på RN DIREKT#101: Förälskelser, franska upplopp och Rock and Roll

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS

RSS: https://nordiskradio.se/?format=mp3-rss&show=radio-nordfront


  • Publicerad:
    2021-04-04 13:22