Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#206: Regeringskris och HBTQ-mördarna i Karlskrona SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2021-06-20
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Kvällens avsnitt som gästas av Simon Nilsson blir dramatiskt och avhandlar både mord och politik.

Ikväll har Simon Holmqvist sommarlov, men istället får Radio Nordfront förstärkning av en annan Simon som gästar programmet för första gången: Simon Nilsson från Näste 3. I egenskap av skåning ska Nilsson hjälpa oss att djupdyka i ett absurt och fascinerande mord som ägde rum i Karlskrona förra året och fick sin juridiska upplösning denna vecka då HBTQ-mördarparet Anatoliy och Leonard dömdes för mord.

Utöver detta kommer givetvis den pågående regeringskrisen i Sverige och andra aktuella händelser att avhandlas i programmet. Pär Öberg har också lovat att pudla i kattfrågan efter att ha fått hatbrev från arga katt-tanter!

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Om Radio Nordfront

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS

RSS: https://nordiskradio.se/?format=mp3-rss&show=radio-nordfront


  • Publicerad:
    2021-06-20 17:19