RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront för att diskutera statsministerns avgång, talibanernas seger samt Markus Hanssons artikelserie om Jan Stenbeck.

Radio Nordfront

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikts- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS

RSS: https://nordiskradio.se/?format=mp3-rss&show=radio-nordfront

Radio Nordfront är tillbaka för att kommentera de hetaste nyheterna, vilket just nu förstås är det färska beskedet om att den hårt kritiserade statsminister Stefan Löfvens avgång.

Men också talibanerna som efter 20 år lyckats ta tillbaka hela Afghanistan samt jaga ut de amerikanska ockupationstrupperna ur landet.

Dessutom gästar Nordfrontskribenten Markus Hansson för att tala om sin artikelserie om Jan Stenbeck.

VECKANS RN-MEM:

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Ett foto på Saxlind vid ett tält, under en fjällvandring
Saxlind vandrar i fjället

Prenumerera på Radio Nordfront med RSS

RSS: https://nordiskradio.se/?format=mp3-rss&show=radio-nordfront