Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#76: Almedalen 2018, Mahmoud Abbas och judar som judar judar

Av Redaktionen, 2018-05-06
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Nordens mest antisemitiska podd sänder ikväll ännu ett avsnitt. Med kända kritiker av judisk makt-rörelsen så som Simon ”***** dem på bål” Holmqvist.

Mahmoud Abbas diskuterar judefrågan:

En bild säger mer än 1000 ord:

En bild säger mer än 1000 ord. Radio Nordfront har tidigare hävdat att många individer som är engagerade mot Motståndsrörelsen inte har förstått sig på organisationen och egentligen inte vet vad det är som de lägger energi på att bekämpa.

Denna bild visar en sådan individ, Sara Leifsdotter från Gustafs, som inte kan ta en sansad diskussion med representanter för organisationen, men ändå är besatt av Motståndsrörelsen. Individer likt dessa lyfts ofta fram av judiska mediekoncerner för att uppmuntra andra medborgare till kamp mot sådant som judar upplever som ett hot mot judisk makt.

Och gick även att meme:a på:

Några av kvällens ämnen:

  • Ett kort eftersnack på de lyckade 1 maj demonstrationerna i Ludvika och Boden. Robin Palmblad vill även förklara lite om det system som används under sändningarna och lite av vad som komma skall inom Nordfront TV.
  • Efter att ha nekat Nordiska motståndsrörelsen att hyra mark under Almedalsveckan så förbereder sig nu Region Gotland, med sossen Meit Fohlin i spetsen, på att tusen fulla skinheads ska invadera ön. Det senaste i raden missriktade motdrag är att man bokar upp hela Almedalen före, under och efter politikerveckan – med andra ord precis samma misstag som Socialdemokraterna i Dalarna begick inför första maj.
  • Pär Öberg var första gången med direktsänt i statliga Sveriges Radio. Det statliga propagandaorganet vågade dock bara ha med honom några minuter, innan makthavarnas propagandaorgan lät fiender till Nordiska motståndsrörelsen orera fritt i timmar.
  • Palestinas president Mahmoud Abbas har hamnat i judisk makt-rörelsens sikte efter att han sagt att det kan finnas ett samband mellan judars beteenden och antisemitism. I Sverige är det sionistiska partiet Sverigedemokraterna som går till hårdast angrepp och partiets vice ordförande Julia Kronlid kräver nu att det svenska biståndet till Palestina villkoras. Dessutom menar hon att SD kommer att tvinga fram en ambassadflytt till Jerusalem så fort de hamnar i regeringsställning.
  • Solskenshistoria: Simon Holmqvist har fått ett mejl från en lyssnare som skriver om hur Radio Nordfront var det som fick honom att ändra åsikt om Nordiska motståndsrörelsen och sedermera vakna upp. Men det gäller inte bara honom, för idag sitter hela hans före detta socialdemokratiska familj och diskuterar sionism och Tredje riket under familjesammankomster.
  • Martin Saxlind har satt sig in i den vilda konflikten mellan diverse judar involverade inom fejkad ”alternativmedia”, närmare bestämt mellan juden Chang Frick från judiska Nyheter Idag och juden Kent Ekeroth från judiska Samhällsnytt.
  • Riksdagen avslog nyligen alla motioner om vaccintvång. Orsaken var dock inte motvilja till tvång i sig, utan för att vaccinationsgraden i Sverige ändå är så god att inget tvång behövs.

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på sociala medier:

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på Instagram, Facebook och Twitter.

Medverkande:

Medverkar gör som vanligt Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg, Simon Holmqvist och Martin Saxlind.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront:

Vill du stödja Radio Nordfront och Nordfront TV på samma gång? Vi tackar alla som donerat till oss i varje avsnitt av Radio Nordfront.

Bankkonto: 3118 00 85531
Betalningsmottagare: Robin Palmblad

För betalningar från utlandet:
IBAN: SE0230000000031180085531
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

Märk betalningen medRN/NTV”

Det går även att donera genom följande alternativ:

Bitcoins-plånbok: 16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Bitcoin-Profits
Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#76: Almedalen 2018, Mahmoud Abbas och judar som judar judar” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg och Simon Holmqvist.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2018-05-06 17:24