RADIO NORDFRONT. Under kvällen kommer Radio Nordfront att diskutera nyheter och medverka kommer även Daily Stormers chefredaktör Andrew Anglin att göra.

rn_direkt9

Kvällens avsnitt kommer att bestå utav en nyhetssändning där aktuella in- och utrikesnyheter diskuteras. Bland annat kommer den judiska hetskampanjen mot den amerikanske nationalisten Richard Spencers mamma att diskuteras, en kampanj som fick mothugg av amerikanska nationella. Även #PissGate, med mera kommer att diskuteras med Anglin.

De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg kommer att medverka.

Även Andreas Johansson från Nordic Frontier kommer att medverka.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera både på Radio Nordfronts och Radio Regeringens Spreaker-kanaler.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#16: Nyheter med Radio Nordfront och Andrew Anglin” on Spreaker.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2017-01-15 19:30