RADIO NORDFRONT. Under kvällen kommer Radio Nordfront att inleda det nya året med en nyhetssändning, där bland annat den nya radiosatsningen Nordic Frontier kommer att diskuteras.

radionordfront_direkt15

Kvällens avsnitt kommer att bestå utav en nyhetssändning där aktuella nyheter diskuteras och nya projekt presenteras.

De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Pär Öberg Emil Hagberg, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg kommer att medverka.

Även Andreas Johansson som leder den nya podcastsatsning kommer att medverka.

Förhoppningsvis kommer allt tekniskt att fungera denna gången.

Den nya podcasten Nordic Frontier:

Under nyhetssändningen kommer den nya podcastsatsningen från Nordiska motståndsrörelsen, Nordic Frontier, att diskuteras och fler detaljer avslöjas.

Spreaker-kanal för den nya podcasten går att hitta här.

Logotyp.

Logotyp.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera både på Radio Nordfronts och Radio Regeringens Spreaker-kanaler.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#15: Nyheter med Radio Nordfront” on Spreaker.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2017-01-09 19:30