RADIO NORDFRONT. Under kvällen kommer Radio Nordfront att sända ett avsnitt där bland annat aktionerna i Stockholm och Jönköping kommer att diskuteras och två demonstrationer i utlandet.

Kvällens avsnitt kommer att bestå av en sändning i vilken en rad nyheter kommer att diskuteras, bland annat aktionen som i onsdags genomfördes i Stockholm, under vilken en rasfrämling med slagträ kom att avväpnas. Medverkar gällande detta gör nästeschefen från näste 1, Anders Rydberg samt gruppchefen från näste 1, Oscar Bergström.

Även gårdagens flygbladsutdelning i Jönköping kommer att diskuteras, då ett 40-tal aktivister intog Jönköping. Medverkar gör nästeschefen från näste 7, Magnus Wardmo.

Sedan har det varit demonstrationer i Tyskland och Bulgarien, som områdeschefen Simon Engelin från näste 2 och nästeschefen från näste 5, Pär Sjögren.

Även händelseutvecklingen i USA, där den nytillträdde amerikanske presidenten Donald Trump utkämpar en batalj mot kulturmarxistiska krafter inom media kommer att diskuteras.

De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Pär Öberg, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg kommer att medverka under sändningen. Även Emil Hagberg kommer förhoppningsvis att medverka när han får tid över.

Aktivister avväpnar en aggressiv rasfrämling:

Exempel på PewDiePie:s ”nationella” inslag (se första minuten på klippet):

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RNDIREKT #21: Avväpnade rasfrämlingar, 40 aktivister i Jönköping och två demonstrationer” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg, Martin Saxlind, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2017-02-19 20:30