Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#26: Johan från GS, Otto från Finland och Pär Sjögren i laddat avsnitt

Av Redaktionen, 2017-03-26
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Under kvällen sänds ännu ett laddat avsnitt där Johan Andersson från Granskning Sverige intervjuas. Även Otto Rutanen och Pär Sjögren medverkar.

I kvällens avsnitt kommer ingen mindre än Johan Andersson från Granskning Sverige att medverka och berätta om medborgarinitiativet, hans syn på demokrati, kulturmarxism, historieskrivning, strategier för nationella etcetera.

Det finns möjlighet för er lyssnare att ställa frågor till Johan: posta en kommentar till denna artikel så finns chansen att er fråga ställs under sändningen. Eventuellt medverkar även Nordfronts chefredaktör Fredrik Vejdeland.

En av Granskning Sveriges många uppringningar till makthavare:

Även Otto Rutanen från Nordiska motståndsrörelsens finska gren medverkar för att berätta om förbudsförsöken riktade mot organisationen i Finland.

Motståndsrörelsens Pär Sjögren, Nästeschef i näste 5, kommer att berätta om hur det var att besöka folkförrädarnas högborg, Riksdagen, i samband med att en politiskt inkorrekt riksdagskvinna bjöd in till föreläsning.

Sjögren kommer även att berätta om en obskyr utställning arrangerad av Marina Abramović, som han tog sig tid att dokumentera.

Bilder som Sjögren tog från Abramovićs sinnessjuka utställning:

Även andra nyheter in- och utrikesnyheter kommer att diskuteras under sändningen.

De fasta medarbetarna Pär Öberg, Emil Hagberg, Martin Saxlind, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg kommer att medverka under sändningen.

Robin Palmblad har feber och ont i halsen och har således lämnat över stafettpinnen till Pär Öberg.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#26: Johan från GS, Otto från Finland och Pär Sjögren” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg, Martin Saxlind, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2017-03-26 18:40