RADIO NORDFRONT. Ikväll kommer Radio Nordfront bland annat att diskutera den lyckade demonstrationen som under gårdagen hölls i norska Kristiansand. Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg kommer att medverka.

Bilder från gårdagens demonstration:

Hotfullt fyllo ringde till Motståndsrörelsen:

Klicka för förstoring.

Det hotfulla fyllot Tomas Johansson, 48 år, ringde under förra helgen till Nordiska motståndsrörelsen och lovade att misshandla folk ur organisationen ifall han fick ett flygblad på nytt. 🙂

Hans Hitta.se-profil finns här.

Hans Facebook-profil finns här.

Listen to ”2017-07-24: Tomas Johansson ringer in full och uttalar hotelser” on Spreaker.

Några av kvällens ämnen:

  • Den extremt lyckade demonstrationen i Norge, som trots febrila försök från den Norska regimen ändock kunde genomföras. Organisationens ledare Simon Lindberg och den norska grenens ledare Haakon Forwald medverkar.
  • Att Der Dritte Weg hade en aktivistdag mot homolobbyn i Tyskland i lördags och Max från Der Dritte Weg kommer att medverka.
  • Nordiska motståndsrörelsens lyckade satsning på att bygga upp en Discord-server.
  • Uppmärksammade uttalanden från den nationelle profilen Varg Vikernes, som menar på att Motståndsrörelsens vision om ett enat Norden är omöjlig att realisera och att nationella istället ska leva primitivt. Vikernes har vid  tidigare tillfällen avböjt från att medverka i Radio Nordfront.
  • Simon Holmqvist medverkar för att uppdatera oss gällande den så kallade regeringskrisen.
  • Mikael Karlsson ger senaste nytt gällande Trump-administrationens göromål.

Gilla Radio Nordfront på sociala medier:

Gilla Radio Nordfront på Instagram, Facebook och Twitter.

Medverkande:

Medverkar gör som vanligt Pär Öberg, Emil Hagberg, Mikael Karlsson. Robin Palmblad kommer att finnas med i kulisserna men kommer att vara tyst eftersom han är förkyld och har feber.

Inbjuden är även Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg som kommer att medverka, bland annat för att ge sin syn på demonstrationen i Norge. Även ledaren för den norska grenen, Haakon Forwald är inbjuden för att medverka.

Även aktivisten Jeff Hede kommer även att medverka för att diskutera Motståndsrörelsens satsning på att bygga upp en Discord-server. Även Nordfront-skribenten Simon Holmqvist kommer att medverka för att uppdatera oss på den så kallade regeringskrisen.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg, Martin Saxlind, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2017-07-30 12:25