RADIO. Radio Nordfront sände en direktsändning ikväll. Medverkade gjorde även Jörgen Kromann som ska tala på demonstrationen den 12 november och den illa omtyckte propagandisten Stefan Nolervik.

Både Jörgen Kromann och Stefan Norlervik medverkade i avsnittet.

Både Jörgen Kromann och Stefan Norlervik medverkade i avsnittet.

Ikväll intervjuade Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind intervjua Jörgen Kromann som är en av talarna på demonstrationen mot massinvandringen som ska hållas den 12 november i Stockholm. Robin Palmblad medverkar inte i kvällens sändning då han tyvärr har annat att stå i just ikväll.

Förutom intervjun med Kromann diskuterades även den senaste tidens duster med den ”svenska” (((lögnpressen))) kommer att diskuteras, såväl som andra nyheter från både Sverige och utlandet.

Även den illa omtyckte MittMedia-propagandisten Stefan Nolervik medverkade under sändningen och krävdes på svar på varför han martyrförklarade en ”antirasist” som mordhotat sig själv.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera både på Radio Nordfronts och Radio Regeringens Spreaker-kanaler.

Lyssna på avsnittet:

Listen to ”RN DIREKT#5: Intervju med Jörgen Kromann” on Spreaker.
Klicka här för att ladda ner avsnittet i mp3-form. Besök mp3-arkivet här.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2016-10-27 19:10