Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#54: Julian Bender, knivhuggningen i HBG och rättegången i Finland

Av Redaktionen, 2017-10-29
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Kvällens avsnitt är laddat med senaste nytt om händelser runt om i Norden, bland annat nattens knivhuggning av en nationalsocialist i Helsingborg. Vi passar även på att intervjua Julian Bender från Der Dritte Weg.

Kvällens ämnen:

 • Julian Bender, som är ledare för den västtyska delen av Der Dritte Weg, medverkar för att berätta mer om organisationen och vad som hände då han med flera stoppades från att närvara på Motståndsrörelsens demonstration i Göteborg. Vill du ställa frågor till Julian? Posta en kommentar till denna artikel.
 • Aktivisten Danny Jönsson berättar senaste nytt om den nationalsocialist som sent igår blev knivhuggen av rasfrämlingar i Helsingborg.
 • Daniel Gunstedt gruppchef i kampgrupp 112, Västerås, Västmanland, berättar om när han och två organisationskamrater skulle affischera under gårdagen och då fick 7 polisfordon på sig inklusive insatsstyrkan med kulsprutepistoler av typ mp5.
 • Pär Öberg ger oss senaste nytt gällande förbudsrättegången som i veckan hölls i Finland där han var kallad som vittne till.
 • Tobias Lindberg och Simon Holmqvist berättar senaste nytt gällande #metoo-turerna. Två så kallade bab*** är nu också anmälda, men dessa väljer judisk massmedia, till skillnad från vita män, inte att hänga ut. Dessa båda ska enligt uppgifter vara Soran Ismail och Ehsan Fadakar.
 • Robin Palmblad, vars nerver vanligtvis bara klarar av att se spelfilmer producerade i Hitler-Tyskland, tipsar om en sci-fi film från 2016 som han klarade utav att se.

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på sociala medier:

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på Instagram, Facebook och Twitter.

Tack Kattbjörnen! 😁

A post shared by NTV (@ntv1889) on

Medverkande:

Medverkar gör som vanligt Robin Palmblad, Pär Öberg, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg samt Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist.

Inbjudna gäster är ledaren för Der Dritte Weg i Västtyskland Julian Bender, aktivisten Danny Jönsson och kampgruppchefen Daniel Gunstedt.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Viktigare än någonsin stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Dina donationer är avgörande för att vi ska kunna driva och utveckla vår verksamhet. Nu då banken stängt ner Radio Nordfront är det viktigare än någonsin att stödja oss.

Allt som du behöver göra för att stödja oss på månadsbasis är att registrera ett konto på Hatreon.com, fylla i dina kortuppgifter och sedan välja hur mycket du vill stödja Radio Nordfront med.

När du stödjer Radio Nordfront stödjer du även:

 • Webbtv-satsningen i form av Nordfront TV som ger er tittare spektakulära livestreams från demonstrationer, kommunfullmäktigemöten etcetera.
 • Webbtv-programmet Studio Nordfront som kommer att köra igång under hösten med Pär Öberg och Emil Hagberg som programledare.

Enligt uppgift måste man ta bort ”zip code” när man genom Hatreon ska göra en ”pledge” till Radio Nordfront, annars så fungerar det inte.

Vill du få ett meddelande uppläst i radion? Mejla till radio@nordfront.se,  bifoga ditt Hatreon-användarnamn, hur mycket du stödjer oss med och ditt meddelande.

Vi kommer att tacka alla våra ”Hatreons” i början av varje avsnitt av Radio Nordfront samt Studio Nordfront och är väldigt tacksamma för alla som väljer att stödja oss!

 • Hatreon: https://hatreon.net/radionordfront Enligt uppgift måste man ta bort ”zip code” när man genom Hatreon ska göra en ”pledge” till Radio Nordfront, annars så fungerar det inte.
 • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Bitcoin-Profits

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#54: Julian Bender, knivhuggningen i HBG och rättegången i Finland” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg, Martin Saxlind, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


 • Publicerad:
  2017-10-29 16:03