Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#62: Helgen i Göteborg, LYFT SKROT!!!#1 och forskning om muskler

Av Redaktionen, 2018-01-14
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. I kvällens avsnitt får vi en bland annat en rapport om gårdagens turbulenta aktivism i centrala Göteborg. Även Nordfronts chefredaktör Martin Saxlind medverkar gällande styrketräning!

Ikväll kommer Nordfronts chefredaktör Martin Saxlind att berätta om sina bästa tips gällande styrketräning i det första inslaget av LYFT SKROT!!!, en följetång som ämnar till att sporra lyssnare till träning.

Även Simon Engelin, aktivist i näste 2, kommer att medverka för att berätta om helgens turbulenta men lyckade aktivism i centrala Göteborg. Ett drygt dussin aktivister kom att gripas bland annat och aktiviteten fick stor medial uppmärksamhet.

Rättelse: Mannen som figurerar i fotografiet ovanför, iklädd foliehatt, kallas i denna artikel och i Radio Nordfront-avsnittet för Kennet Johansson, Lennart och så vidare. Den korrekta benämnen på herren är Kenneth Persson.

Se den episka filmen om Motståndsrörelsens 2017:

Kenneth Persson (s) misstänker att polisen avlyssnar honom:

Observera att Holmqvist kallade Kenneth för Lennart.

Är du redo för gymmet?

Kvällens ämnen:

 • Aktivisten Simon Engelin ger en rapport från helgens mycket lyckade aktivism i centrala Göteborg.
 • Simon Holmqvist går igenom årsrapporten som Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg skrivit.
 • Efter Dalapolischefernas sågning av Magnus Ranstorps debattartikel har hans anonyma källa inom kommunpolitiken i Borlänge trätt fram. Kenneth Persson (S) är ansvarig för kommunens arbete mot så kallad våldsbejakande extremism och starkt kritisk mot Borlängepolisen – så pass att han misstänker att polisen avlyssnar hans telefon.
 • Robin Palmblad ska börja gymma och därför sjösätts följetongen LYFT SKROT!!! så att fler förhoppningsvis följer med på denna resa och också börjar träna. Skrotlyftar-narkomanen och tillika Nordfronts chefredaktör Martin Saxlind tillsammans med Mikael Karlsson lär n00bs det viktigaste i det första inslaget av LYFT SKROT!!!.
 • En studie visar att muskulösa män är attraktiva, Mikael Karlsson redogör för forskarnas fynd.
 • Nya Tider har avslöjat att Wikipedia-artikeln om Nils-Erik Hennix, som Aftonbladet använde för att pressa och skuldbelägga kommunen med, hade ändrats dagen innan Aftonbladet ringde, vilket tyder på att det hela kan ha varit en samordnad attack. Hennix var med i Radio Nordfront i förra avsnittet.
 • Att Skolverket inte håller med RFSU om att personal i skola/dagis ska uppmuntra barn som håller på med ”sexlekar” med andra barn.

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på sociala medier:

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på Instagram, Facebook och Twitter.

Medverkande:

Medverkar gör som vanligt Robin Palmblad, Pär Öberg, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg samt Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist.

Inbjudna gäster är chefredaktör Martin Saxlind och aktivisten Simon Engelin.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Nytt! Stöd oss via super-fräscha MakerSupport:

Eftersom Hatreon fått problem och inte längre kan erbjuda sina tjänster för tillfället finns det nu ett alternativ för alla som vill stödja Radio Nordfront och NTV samtidigt: MakerSupport. Det fungerar på samma vis som Hatreon och är en tjänst som gillar yttrandefrihet. 🙂 Klicka här för att komma till vår sida på MakerSupport!

När du stödjer Radio Nordfront stödjer du även:

 • Webbtv-satsningen i form av Nordfront TV som ger er tittare spektakulära livestreams från demonstrationer, kommunfullmäktigemöten etcetera.
 • Webbtv-programmet Studio Nordfront med Pär Öberg och Emil Hagberg som programledare.

Vill du få ett meddelande uppläst i radion? Mejla till radio@nordfront.se, bifoga ditt MakerSupport/Hatreon-användarnamn, hur mycket du stödjer oss med och ditt meddelande.

Vi kommer att tacka alla donatörer i början av varje avsnitt av Radio Nordfront och är väldigt tacksamma för alla som väljer att stödja oss!

Bitcoin-Profits

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#62: Helgen i Göteborg, LYFT SKROT!!!#1 och forskning om muskler” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Mikael Karlsson, Tobias Lindberg och Simon Holmqvist.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


 • Publicerad:
  2018-01-14 16:43