Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#99: Historiens mest laddade RN-avsnitt

Av Redaktionen, 2018-11-18
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll gör vi ett nytt försök att sända ut massa prat i cyberrymden. Några ämnen kvarstår från förra veckan, sedan har vi PRESSAT in ännu fler!

Se det hyllade klippet då en feminist-NPC matas till en alligator:

Människor världen över hyllar tilltaget som datorspelaren gjorde när han med lasso fångade in feministen och matade henne till en alligator:

Dokumentären som vissa på RN gillar:

Simon Holmqvist och Tobias Lindberg gillar denna dokumentär som handlar om så kallad Bare knuckle fighting, alltså att tävlande slåss mot varandra under kontrollerade former och utan handskar:

Robin Palmblad misstänker dock att Bare knuckle fightings grundare, David Feldman, är en jude och är mer kritisk till att omfamna Feldmans skapelse.

Några av kvällens ämnen:

  • Vi börjar med den relevanta diskussionen om vem som egentligen kommer att bli statsminister, eller om det kommer bli ett nyval.
  • Simon Holmqvist och Tobias Lindberg vill diskutera boxning och fenomenet med Bare Knuckle Boxing.
  • Simon Holmqvist har lackat ur på modeindustrin och skrivit en artikel med titeln Den bögiga modeindustrin och det anorektiska kvinnoidealet.
  • I veckan klubbade riksdagen igenom den nya tv-avgiften. Från 1 januari kommer alla över 18 år med beskattningsbar inkomst att betala för, vad man kallar, ”public service”. Vill folket ha mer statstelevision och statsradio? Nu när ALLA tvingas att finansiera kommer fler att få göra sina röster hörda? Pär Öberg reder ut begreppen.
  • Rätten höll inte med åklagaren om att Christoffer Dulny hade ofredat en vänsteraktivist när han slet en skylt ifrån henne. Detta trots att kvinnan sa att det var rasister som gjort detta och att hon hade fått en sticka i handen.
  • Har du någonsin velat fånga in en feminist med lasso, kidnappa henne och sedan mata henne till en alligator? I så fall kan spelet Red Redemption 2 vara något för dig. Martin Saxlind har kikat på hur en film där en Red Redemption 2-spelare misshandlar och mördar en jobbig feminist-NPC. Filmen har gått viral och blivit väldigt uppskattad av hundratusentals människor på internet.

Medverkande:

Medverkar gör som vanligt Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg, Simon Holmqvist och Martin Saxlind.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Förkrav: Mobilt bankid, Swish
Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/

1. Välj Bitcoin.
2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Nordfronts bitcoinadress: 16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6
4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
5. Ange ditt personnummer.
6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
7. Fyll i resterande personuppgifter.
8. E-posta till robin.palmblad@protonmail.com och skriv vilket namn som vi ska tacka i Radio Nordfront.
Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#99: Historiens mest laddade RN-avsnitt” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg, Simon Holmqvist och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2018-11-18 18:00