Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN#23: Frimurar-riter, judiska filantroper och Michael Wolf

Av Redaktionen, 2015-09-25
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. I avsnitt 23 av Radio Nordfront diskuteras att en rad aktuella nyheter, bland annat att Swedbank har stängt ner Motståndsrörelsens bankkonton.

avsnitt23

Här kommer det tjugotredje avsnittet av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Emil Hagberg, Martin Saxlind och Pär Öberg diskuterar i detta avsnitt aktuella nyheter som berör Motståndsrörelsen, Norden och Europa.

Avsnittet gick bland annat in på:

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695

Lyssna på avsnittet (80 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind och Emil Hagberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.


  • Publicerad:
    2015-09-25 00:30