Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN#34: Saxdalens skola, skäggbarn och PST

Av Redaktionen, 2015-12-05
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. Denna vecka sänder Radio Nordfront en nyhetssändning som bland annat diskuterar avskum till politiker, skäggbarn och den norska säkerhetstjänsten.

avsnitt34

Klicka för förstoring.

Här kommer avsnitt 34 av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Emil Hagberg och Pär Öberg som diskuterar en rad nyheter som berör Norden, Europa, världen och Motståndsrörelsen.

Avsnittet gick bland annat in på:

  • Hur avskum till politiker planerar att lägga ner Saxdalens skola, i Ludvika kommun, antagligen för att göra om skolan till boende för skäggbarn/ekonomiska migranter.
  • Öberg och Hagberg diskuterar ursäkter som de hört av folk som säger att ”de inte kan organisera sig”.
  • MiggaX medverkan i RLM/Radio Realism.
  • Hur Motståndsrörelsen växer, och hur Nordfront har ett 6-siffrigt antal unika besökare varje månad. Och hur Stockholm håller i snitt 2 rekryteringsmöten varje dag, med folk som är intresserade av att ansluta sig till organisationen.
  • Politiets sikkerhetstjeneste, PST, som med maffiametoder försöker motarbeta Motståndsrörelsen i Norge — något som de i dagsläget menar på inte går så bra eftersom Motståndsrörelsen i detta nu växer i Norge.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695

Lyssna på avsnittet (85 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind, Emil Hagberg och Pär Öberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.


  • Publicerad:
    2015-12-05 00:22