Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN#42: Demon i Stockholm, byskolorna och asylbaroner

Av Redaktionen, 2016-01-26
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. Denna vecka sänder Radio Nordfront en nyhetssändning som bland annat diskuterar demonstrationen som hölls i Stockholm under lördagen.

Klicka för förstoring.

Klicka för förstoring.

Här kommer avsnitt 42 av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Emil Hagberg och Pär Öberg som diskuterar en rad nyheter som berör Norden, Europa, världen och Motståndsrörelsen.

Avsnittet gick bland annat in på:

  • Lördagens demonstration i Stockholm där Motståndsrörelsen demonstrerade mot makthavarnas utrotningsförsök av det svenska folket.
  • Ett nytt möte som hållits i Grängesberg gällande byskolorna i Ludvika.
  • Att Pär Öberg blivit uppringd av en så kallad asylbaron, som profiterar på invasionen av Sverige.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på avsnittet (109 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind, Emil Hagberg och Pär Öberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.


  • Publicerad:
    2016-01-26 21:55