Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#131: Manifestation i Stockholm, Digitalt motstånd och djurrätt

Av Redaktionen, 2019-08-18
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll gästar Mattias från Näste 1 RN för att berätta om hur Motståndsrörelsen tågade obehindrat genom hela centrala Stockholm. Dessutom nytt segment av Digitalt motstånd med Robert Eklund.

I kvällens Radio Nordfront kommer man förstås att diskutera helgens stora händelse: Hur Nordiska motståndsrörelsen intog centrala Stockholm och tågade med fanor från torg till torg och delade ut flygblad. Gäst är Mattias från Näste 1 som kommer berätta om vad som egentligen hände.

Dessutom kommer Robert Eklund att vara med för ett nytt segment av Digitalt motstånd.

RN-gänget kommer också att diskutera Nordfront-artikeln om Richii Klinsmeister, som maskerade sig när han ”motdemonstrerade” mot Nordiska motståndsrörelsen i Kungälv på första maj av rädsla att bli uthängd på Nordfront. Dessa så kallade djurrättsaktivister har starka kopplingar till våldsvänstern, men vad är egentligen en nationalsocialistisk syn på djurrätt? Tillsammans med Robert Eklund kommer RN-gänget att diskutera detta.

Kvällens avsnitt leds av Simon Holmqvist tillsammans med Martin Saxlind. Deltar gör även Tobias Lindberg och Robert Eklund.

Producent är Max Rosenfors.

Veckans RN-bild:

Simon Holmqvist och Martin Saxlind passade på att hänga lite med Jonas De Geer när de besökte huvudstaden.

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Då kan du se denna minidokumentär om kopplingar mellan djurrättsaktivister och våldsvänstern:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN Direkt#131: Manifestation i Stockholm, Digitalt motstånd och djurrätt” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2019-08-18 12:02