OY VEY. Trenden med unga kvinnor som på TikTok gör chic förintelseframträdanden upprör judar och det ryska nyhetsbolaget RT News.

förintelsen är ”chic” på TikTok just nu.

Den så kallade förintelsen av judar under andra världskriget – som inte ägde rum – har blivit ett fashionabelt tema på den sociala plattformen TikTok. Unga kvinnor sminkar sig för att se glåmiga och lidande ut och sjunger små sånger om hur hemskt det var att dö i förintelsen.

Detta har uppretat judar över hela världen: Det visar på helgerån gentemot förintelsereligionen att på detta sätt kommentera den, även om det görs i en sorts försök att känna medkänsla med judarnas lidande.

Damian Wilson som är journalist med bas i Storbritannien har skrivit en opinionstext på ryska RT News där han förfasas över denna ”traumapornografi” som på ett olämpligt sätt är en indikation på generation Z:s dumhet och bottenlösa okunnighet.

Generation Z omfattar människor födda mellan 1995 och 2015.

Wilson kallar videorna för förintelseparodier och missar att de kan uppfatts som ett ungdomligt sätt att visa ”medkänsla” på konceptet om förintelsen som de i regel hört mycket om under sin skolgång, och som inte syftar till att driva med judar, och få uppmärksamhet för det.

Men Wilson upplyser sina läsare om att ”15-sekundersparodierna” görs av den dumma unga Z-generationen som gör ”anspråk på att utbilda andra människor”, utan att de fattar någonting.

Glöm dessa aningslösa dårar och deras anspråk på att utbilda andra människor. Jag kan ärligt säga att det inte finns något en tonårig unge med hängslen, klädd i en keps stående vid sin äckliga badrumsdusch och mimar till låtar med texter som ”Den här skiten är gas!” någonsin kommer att berätta om de fasor som de onda nazistiska odjuren begick mot det judiska folket under andra världskriget.

Damian Wilson anser att ”den chockerande bristen på empati och häpnadsväckande okunnighet tar andan ur en, även om man kan ignorera hela förintelsen för en minut som underhållningsidé”.

Men kommentarerna från RT News läsare är inte imponerade över Damian Wilsons klagomål. De flesta ignorerar helt Wilsons framlagda klagosång och fokuserar på förintelsen som den lögn den är:

Fiktion är vad som binder dem samman till ett påstått förflutet

En annan antyder att endast lögner som inte får ifrågasättas kräver juridiska lagar:

En historia så ”verklig”, att det finns lagar som gör det olagligt att ifrågasätta den i vissa länder.

En tredje häcklar Wilson för att tro på en förintelse som till och med har motbevisats matematiskt:

De kunde bränna runt 5 000 lik varje dygn med hjälp av fem krematorier” [skriver Damian Wilson]. De där tyskarna var så smarta. 1 000 lik per dag per krematorium; men idag, även med den mest moderna tekniken kan de bara hantera 8 [lik] under samma tid.

Kremering vid optimal temperatur (1 400-1 800 grader) tar för en genomsnittlig kroppsvikt 2 till 2½ timmar. Och glöm inte vagnarna på räls som skulle transportera kropparna. Strunt samma; den rent matematiska omöjligheten bevisar att ett sådant underverk inte kunde genomföras. Denna artikel ska inte tas på allvar.

Förtrycket som utövas av judisk makt mot alla som inte exakt går i den för gojerna konstruerade fållan kritiseras också:

Förintelsen är helig. Du får inte fundera över det eller ifrågasätta någon av detaljerna. Om du inte gör exakt som (((de))) säger att du ska, är du en hemsk person. Man får inte fundera över eller ompröva det som sägs, för då drabbas du av ADL, skriver en läsare, som refererar till judisk makt-organisationen Anti-Defamation League.

Förintelseindustrin som helhet uppmärksammas också av läsarna:

Sionisterna gjorde porr av nazisternas förintelse långt innan TikTok. Läs [juden Norman] Finkelsteins [bok] Förintelseindustrin.


  • Publicerad:
    2020-08-26 17:15