EUROPA. Efter att USA:s president använt Sverige som avskräckande exempel vad gäller invandring sände även ryska Kanal 1 ett inslag om mångkulturens baksidor i Malmö.

Tidigare idag valde USA:s president Donald Trump att använda Sverige som varnande exempel vad gäller invandring och beskyller vänsterextrem och judisk media i Sverige för att mörka situationen.

”Bluffmedierna försöker säga att storskalig invandring till Sverige fungerar utan problem. Eller INTE!”, skrev Trump på sin Twitter.

Även Ryssland har valt att visa verkligheten i Malmö där invandringen inte bara har förändrat staden demografiskt utan också fört med sig brottslighet och otrygghet.

— Våldtäkter, våld mot polis, narkotika – alla misstänkta för de här brotten heter Ali Muhammad, Mahmud, Mohammad Ali och så vidare, säger man under reportaget.

Man intervjuar även svenskar boende i Malmö om den ohållbara situationen och under ett besök på en skola i staden kan den ryske journalisten konstatera att det i vissa delar av staden knappt finns några svenskar kvar.

— Går det verkligen inte en enda svensk här?, säger journalisten.

— En eller två, tror jag, svarar eleven.

”Alla som kan lämnar staden. På kvällarna försöker invånarna låta bli att gå ut. De glada värdarna har blivit sina gästers gisslan”, avslutar man reportaget.

Inslaget har fått möta kritik från svensk gammelmedia som menar att man ljuger med statistiken och presenterar felaktiga fakta. Bland annat ska man i det ryska reportaget mena att det bor 43 procent invandrare i Malmö, medans Malmö stads egen statistik presenterar siffran 32 procent. Känt sedan tidigare är dock att en rasfrämling, beroende på hur länge den bott i landet och om den har medborgarskap, mycket väl kan bli en svensk i statistiken.

Källa:
Malmö svartmålas i rysk tv


  • Publicerad:
    2017-02-20 20:20