INRIKES. En S-politiker i Malmö tvingas nu lämna alla uppdrag efter att han tafsat på och bitit en servitris under en julmiddag.

En S-politiker som haft olika förtroendeuppdrag i Malmö, bland annat som styrelseledamot i ett kommunalt bolag, tvingas nu lämna alla uppdrag. Anledningen är att han på en julmuddag ska ha blivit mycket berusad, och därefter tafsat på en av servitriserna samt bitit henne i armen.

Servitrisens pappa är dock också S-politiker i Malmö. Hon berättade om det inträffade för sin pappa som kunde berätta för arbetarekommunens ordförande, Joakim Sandell, som därefter pratade med andra personer som varit på julmiddagen, som kunde bekräfta den utpekade mannens beteende.

— Jag träffade honom personligen. Han medger att han var väldigt berusad. Men han minns inte så väl vad som hände under kvällen. Han förstår dock att han måste lämna sina uppdrag, berättar Sandell.

VD:n för det kommunala bolag som mannen är styrelseledamot för har även hört av sig till kvinnan och bett om ursäkt för mannens beteende.

Källa:
S-politiker bet servitris – lämnar alla uppdrag


  • Publicerad:
    2017-12-25 09:45