KUNGÄLV.  Socialdemokraternas styrelseledamot och kassör i Kungälv har tagit bort sitt Twitter-konto efter att ha raljerat över grillningsförbudet.

Bränderna härjar för fullt i Sverige och staten har fått hård kritik för sin bristande krishanteringsförmåga. Utländska stater, som socialdemokratiska ministrar gjort sig ovän med, har lyckligtvis sänt helikoptrar och flygplan för att hjälpa till där den svenska regeringen brustit.

LÄS ÄVEN: Polsk politiker om hjälpen till Sverige: ”Våra hjärtan är med det svenska folket, inte med den svenska eliten”

En förklaring till den bristande krishanteringsförmågan kan vara att man helt enkelt inte ser tillräckligt allvarligt på bränderna.

I Kungälv har en representant för regeringspartiet, socialdemokraternas styrelseledamot och kassör Fredrik Schandorff, gått ut på Twitter och raljerat över grillningsförbudet.

I en diskussion på den sociala plattformen skriver Schandorff att det är ”väldigt onödigt med grillförbud” och ifrågasätter att några bränder alls har startats på grund av grillning. Det är dessutom klimatets fel att det brinner menar Schandorff.

Schandorffs likgiltiga inställning till grillförbudet har mött oerhörd kritik på Twitter och den lokala S-toppen har svarat på detta genom att ta bort sitt Twitter-konto.


  • Publicerad:
    2018-07-26 14:00