Det enda  som kan göra en våldtäkt ännu värre och grymmare är om man kan se ett mönster i hur våldtäkterna som sker äger rum, om man kan börja misstänka ett system. Tyvärr är det precis så det ser ut. Överfallsvåldtäkterna rör sig nästan alltid om främlingar som väljer ut en vit kvinna som offer.

Ett stort problem är vilket genomslag de politiskt korrekta medierna har. Med sina rubrikval styr de i hög grad befolkningens tankar. Ett bevis på den hjärntvätten finner vi i de tre unga kvinnorna som startade en facebooksida där de uppmanade till en motdemonstration efter att aktivister från Svenska Motståndsrörelsen varit på plats i Bollnäs för att ta avstånd från våldtäkterna som ägt rum den senaste tiden. De här kvinnorna är en produkt av sin tid och jag tror inte att de inser att de gräver sina egna gravar. För det är just det de gör. Varje gång medier och privatpersoner pratar sig varma om mångkulturen och främlingarna så understöder de även alla övergrepp som kommer i kölvattnet av det. De blir direkt medskyldiga till de brott som begås.

Som kvinna kan jag inte tänka mig så mycket värre saker än att bli överfallen och våldtagen. Jag är övertygad om att det skräckscenariot är varje kvinnas mardröm. Överfallsvåldtäkterna i Sverige, ja i hela Norden, ökar kraftigt. Nu i veckan rapporterades det om inte mindre än 21 våldtäkter under loppet av 3 dagar! Det är hög tid att vi alla inser att vi är legitima offer, ingen går säker. För det är inte bara kvinnorna som är utsatta. Nej, en våldtäkt berör hela familjen, hela samhället. En våldtäkt skakar grunden och äventyrar vår vardagliga trygghet. Det är därför våldtäkterna ska ses för vad de verkligen är – krigsföring och psykologisk terror. Sakta men säkert vinner man mark genom att sätta skräck i befolkningen. Våldtäkter skapar ångest, vanmakt och frustration. Om det ska vara något som får folk att vakna, så kanske det ska vara detta.

Sanningen är den att nästa gång kan det vara din dotter, syster, mamma eller flickvän/fru som drabbas. Nästa gång kan det vara du, kvinna, som drabbas. Nästa gång kan du väljas ut till offer. Med facit i hand, varför sitta och invänta detta? Är det inte hög tid att säga ifrån och försöka motverka att fler våldtäkter sker? Det hårdnande samhällsklimatet är något våra politiker har skapat. De har banat väg för våldsverkare att härja fritt i Norden på vår bekostnad. Till sist måste allt dras till sin spets. Då måste man inse att tiden är inne att sätta hårt mot hårt. Den tiden är här!


  • Publicerad:
    2012-07-18 13:00