INSÄNDARE. Nordfront-redaktionen publicerar här en insändare som jämför riktiga hakkors målade av nationalsocialister med de misslyckade ”hakkors” som uppmärksammats i etablerad media den senaste tiden.

Hej Nordfront,

Jag hittade precis den här filmen på Youtube:

I filmen verkar autonoma nationalsocialister spraya hakkors och göra annan aktivism för att hedra Adolf Hitler den 20 april.

Jag tycker att den här filmen förtjänar spridning med anledning av att invandrare verkar måla fejkade hakkors och gråta ut i media.

Några exempel:

Uppmärksammades i SKD den 11 april. Foto: Privat

Uppmärksammades i SVT den 6 maj. Foto: Privat

Riktiga nationalsocialister använder spraymall, målar korrekta hakkors och gör det i en positiv kontext (för att hedra Hitler eller nationalsocialismen), inte för att kränka någon.

Tänk på detta när ni ser felvända hakkors i lögnpressen! Det är inte nationalsocialister som målat de hakkorsen. Det är förmodligen invandrare som målat dem för att vinna sympatipoäng.

/Nationalsocialist

Redaktionellt tillägg: Nordfront vill påpeka att personerna i filmen gör sig skyldiga till brottet hets mot folkgrupp och det är inget beteende vi vill uppmuntra. Vi låter filmen uppmärksammas i den här insändaren som ett debattinlägg i den pågående debatten om de konstiga symbolerna som i media framställs som hakkors trots att de är absurt felmålade.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2018-05-13 20:00