MASSMEDIA. Massmedia får oss till att kriga och dö i judiska krig och konsumera saker som vi egentligen mår bättre av att vara utan.

Massmedia styr samhället. Därför bör du stödja alternativmedia så som Nordfront, Nya Tider och så vidare.

Massmedia styr samhället. Därför bör du stödja alternativmedia så som Nordfront, Nya Tider, Nationell.nu, Fria Tider och så vidare. Tänk dock på att exempelvis Avpixlat, Nyheter Idag, Exponerat, SD-kuriren och Dispatch International precis som gammelmedia ägs och/eller kontrolleras av judar.

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

För några dagar sedan såg jag klippet Manufacturing consent som menade på att de som äger massmedian egentligen är de riktiga makthavarna i en så kallad demokrati. Och grovhugget kan det faktiskt beskrivas så.

Demokrati betyder folkstyre, men samtidigt är det massmedia som mer eller mindre styr medborgarnas åsikter, något som innebär att dagens Sverige egentligen kan kallas för ett oligarkstyre (Bonnier-Hjörne-Schibsted).

I Sverige styrs alltså massmedia främst av judiska oligarker så som Bonniers (judisk familj), Hjörne (judisk familj), Schibsted-koncernen (ägs av judar från USA).

Testa dig själv — är du under influens?

Sist jag hade en tv inkopplad till kanalnätet, för ungefär 10 år sedan, gick reklam om Rexona 24/7, Dove och Axe. Minns ni dessa? Reklamerna kanske går fortfarande, och de fick folk att köpa deodoranter — exempelvis skulle kvinnor bli helt tokiga i män som hade Axe! Alla pojkar i min skolklass hade Axe minns jag.

Ett lite löjlig fråga är: använder du deodorant? I så fall är du påverkad av massmedia. Deodorant är nämligen enligt min mening en fullständigt onödig produkt som massmedia prackat på oss, även mig — fram tills för 5 år sedan.

Den spontana tanken kanske blir att ”usch vilken dålig hygien, att inte använda deodorant, du luktar ju svett då”. Men det stämmer inte. Människan har klarat sig utan Rexona, Dove och Axe fram tills att massmedia fick oss till att tro att vi behöver produkterna, och det räcker med att upprätthålla hygienen genom att tvätta sig med en mild tvål.

Deodorant är en onödig produkt.

Deodorant är enligt mig en onödig produkt.

De flesta deodoranter innehåller dessutom aluminium som det bör vara onyttigt att vi får i oss. Ifall du ska pröva att sluta använda deodorant så ge det i så fall några veckor.

Detsamma gäller med hårschampo. Det funkar fint att bara skrubba av håret med vatten eller att använda en tvål de gånger man vill tvätta lite extra.

Rent rationellt borde det väl vara önskvärt att komma i kontakt med så lite kemikalier som möjligt?

Manufacturing consent

I klippet Manufacturing cosent får vi höra hur tobaksbolag ville att den kvinnliga halvan skulle börja röka. Då lanserade de, i samråd med massmedia, en kampanj som beskrev män som inhumana som inte lät sina kvinnor röka. Och cigaretter kallades för ”frihetsfacklor”, något som vips även fick kvinnor till att börja röka.

Manufacturing Consent är även titeln på en bok skriven av Noam Chomsky 1988, inspirerad av Walter Lippmans bok Public Opinion från 1922. The Engineering of Consent är en bok av Sigmund Freuds systerson (och brorson till Freuds fru) Edward Bernays, publicerad 1955. Böckerna beskriver hur makthavarna manipulerar folkets åsikter. I Chomskys bok ur ett kritiskt perspektiv, i Bernays bok mer som en utbildning i ondska.

En längre dokumentär som går in än mer på hur makthavarna använder massmedia för att manipulera massorna till exempelvis krig och konsumtion är Century of the Self, som berättar mer ingående om Bernays metoder. Den dokumentären finns på The Piratebay.

I sammanhanget kan det även vara intressant med vetskapen om att Noam Chomsky, Walter Lippman, Sigmund Freud och Edward Bernays samtliga är judar.

En i sammanhanget intressant person är Carl-Johan Bonnier vars koncern äger halva Sveriges massmedia. Just nu vill han få oss till att kriga mot de elaka ryssarna som inte längre vill lyda judarna i västvärlden.

Ytterligare en i sammanhanget intressant person är juden Carl-Johan Bonnier vars koncern äger otäckt mycket av massmediautbudet i Sverige. Just nu vill Bonnier få oss till att kriga mot de elaka ryssarna som inte längre vill lyda judarna i västvärlden.

Motståndsrörelsen vill demokratisera massmedian

I artikeln Framtidens styre beskriver Motståndsrörelsen ledare Klas Lund hur massmedian kommer att se ut i framtiden, då Motståndsrörelsen demokratiserat den:

En förutsättning för sann demokrati är befrielse och demokratisering av massmedia. I vårt land har vi den judiska Bonnierfamiljen som ett uppenbart exempel; så länge medierna domineras av främmande, sionistiska eller kapitalistiska intressen, vilka har ett monopol över informationsspridningen, kan ingen verklig demokrati råda. Det säger sig själv att en sådan mediedominans måste brytas med alla medel. Det handlar om varje människas rätt till sitt eget medvetande, möjligheten till att bilda sig en egen självständig uppfattning.

Att krossa ett sådant monopol skulle exempelvis kunna göras genom att expropriera, alltså beslagta, dessa medieföretag; därefter förstatliga vissa av dem, lägga ner andra och dela ut resten till kooperativ och föreningar. Genom att återbörda medierna till folkgemenskapen, till stat, föreningar och kooperativ demokratiserar vi dem.

I den nationalsocialistiska republiken kommer det kommersiella ägandet av medier starkt begränsas, istället kommer alltså föreningar, folkrörelser, kooperativ och andra att uppmuntras och stödjas av staten för att publicera en mångfald av media så att information, ett brett spektrum av politiska åsikter och ett brett spektrum av kultur tryggas.

Ett friare folkligare media är alltså en grundförutsättning för sann demokrati och efter sådana reformer skulle samhället inte vara sig likt.

Se klippet Manufacturing consent här:


  • Publicerad:
    2015-06-28 11:00