INFORMATION. Här kommer samlingstid, samlingsplats, plats och tid för tal och annat i Kungälv och Ludvika.

 

Den 1 maj arrangeras två stycken svenskvänliga demonstrationer under parollen ”Arbetare mot globalism – för en nordisk nation!”. En kommer gå av stapeln i centrala Kungälv och en annan i centrala Ludvika. Samlingstiden är satt till klockan 12.00 på bägge orter.

I Kungälv sker samlingen vid kexfabriken, Göteborgs kex. Där finns en stor parkering precis vid samlingsplatsen, men också gott om parkeringsmöjligheter runt omkring i närområdet. Vill man åka kollektivt är det nästan två kilometer till resecentrum. Vill man hellre åka buss än att gå fungerar detta utmärkt då Grön express stannar precis vid samlingsplatsen om man hoppar av på hållplatsen ”Kexbageriet”

I Ludvika sker samlingen på Mossplan, mittemot ABB. Här finns mycket gott om parkeringar i direkt anslutning. Vill man åka kollektivt är det närmare en kilometer till tågstationen.

Bägge demonstrationerna är tillståndsgivna och kommer att avgå kl 13.00. Innan dess behöver en del förberedelser göras. Tidigare erfarenhet har visat att det är omöjligt att ansluta sig till demonstrationerna om man kommer sent och därför betonar vi skarpt vikten av att alla ser till att vara på plats just klockan 12.00.

Tal kommer att hållas runt kl 14.00. I Kungälv på Nytorget och i Ludvika på Garvarens torg. Vi rekommenderar samtliga som önskar att se talen att anlända till samlingsplatsen kl 12.00 och även delta i demonstrationståget. Vid flertalet tillfällen under åren har polismakten hindrat åskådare som inte deltagit i tåget att se talen.

Vill du läsa mer om parollen kan du göra det här. Mer information om ordningsregler, samåkningsmöjligheter och talare kommer presenteras inom kort på Nordfront. Väl mött!


  • Publicerad:
    2019-04-12 11:38