Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

HAHA: Säpo snuvade på ytterligare ett rekryteringsförsök — hör Säpoagenten bli ägd

Av Redaktionen, 2018-09-27
redaktionen@nordfront.se

ÅSIKTSFÖRFÖLJELSE. En sympatisör till Nordiska motståndsrörelsen kontaktade organisationen när han fått brev Säkerhetspolisen. Lyssna när aktivisten Tobias Malvå ringer upp en Säpoagent och förklarar hur saker och ting ligger till.

Nyligen fick en sympatisör till Nordiska motståndsrörelsen ett brev hem från Säkerhetspolisen. Brevet var undertecknad Karin Olsson på Säpo och meddelade att personen inte var misstänkt för något brott, men att Säkerhetspolisen ville ”samtala med honom”.

Mötet skulle äga rum på fredag den 28 september, men sympatisören valde istället att kontakta Nordiska motståndsrörelsen och Nordfront. Aktivisten Tobias Malvå i Näste 3, som är känd från podcasten Mer än ord, valde att ringa upp Säpoagenten Karin Olsson och utgav sig för att vara sympatisören i fråga.

Lyssna nedan när Malvå förklarar hur saker och ting ligger till för Säpo:

Om detta händer dig
Nordiska motståndsrörelsen är en civil motståndsrörelse som arbetar med politisk aktivism och opinionsbildning. Men även om organisationen strävar efter att följa lagen måste vi vara medvetna om att vi lever i ett kriminellt system där polisen och andra myndigheter kan använda både omoraliska och olagliga metoder för att underminera organisationens verksamhet eller försöka förstöra enskilda medlemmars liv.

Vi vet sedan tidigare att polisen försett vänsterterroristerna i AFA med information om nationella, ett samarbete som mer nyligen också bekräftades av Martin Fredriksson som erkände att han under en del av sin tid i AFA var anställd av SÄPO för att arbeta subversivt mot den nationella rörelsen. Det händer också att SÄPO och poliser kontaktar dissidenters arbetsgivare i syfte att få dem avskedade.

LÄS ÄVEN: Prata inte med polisen!

Med ovanstående som bakgrund anser Motståndsrörelsen att det inte finns någon godtagbar anledning för nationalister att ha enskilda möten med SÄPO eller polisen. Om goda krafter inom de myndigheterna är intresserade av att läcka information till oss tar vi emot informationen, men det ska i så fall ske på ett kontrollerat sätt och utan att någon information vandrar åt det andra hållet.

Om du som enskild individ blir kontaktad av SÄPO eller polisen, klargör för dem att du inte är intresserad av att ha någon kontakt med dem; be dem uttryckligen att dra åt helvete om de inte accepterar detta. Spela in deras samtal, fota agenterna som söker upp dig och skärmdumpa deras SMS så att du omedelbart kan informera närmsta gruppchef om detta. Är du inte ansluten till Motståndsrörelsen kan du mejla in materialet till Nordfront. Ljusskygga myndighetspersoner ogillar att bli exponerade och genom att öka medvetenheten om detta bland nationella kan vi förhoppningsvis i viss mån avskräcka polisen från att göra alltför fräcka försök till att rekrytera polisinformatörer.

Nationalister som istället bakom ryggen på sina kamrater har kontakt med polisen kommer, när vi avslöjat dem, att brännmärkas som opålitliga individer och riskerar att bli nästa avskräckande exempel som vi skriver om på Nordfront.

Amnesti åt informatörer
Befinner du dig i en situation där du förser polis, säkerhetspolis eller någon myndighet med information? Motståndsrörelsen kan utfärda amnesti till dig som agerar informatör i dagsläget och hjälpa dig att gå vidare med ditt liv, förutsatt att en total uppriktighet om att göra rätt för sig råder redan från start.

Den enda vägen ut för dig som redan har försatt dig i en sådan position är att på eget initiativ vara totalt uppriktig och behjälplig, vilket åtminstone i någon mån kan reparera skadan du gjort och innebär att du kan lämna situationen du befinner dig i och gå vidare med ditt liv.

Kontakta i så fall Motståndsrörelsen på din ort (använd det krypterade kontaktformuläret på nästessidan under ”Kontakt”).


  • Publicerad:
    2018-09-27 13:00