SVERIGE. Sverigedemokraterna är enligt företaget Yougov Sveriges största parti. Resultatet har uppmärksammats i medier runt om i världen, men i Sverige tystas nyheten ner.

SD2

Nordfront skrev igår om en artikel som försvann från Metros internetsida. Rykten spreds om att Metro tagit bort artikeln för att de av misstag råkat släppa den för tidigt. Metro svarade på ryktena via microbloggen Twitter där man sade att man inte tagit bort någon artikel, något som verkar vara lögn. För idag släpptes nyheten om att Sverigedemokraterna enligt en ny undersökning är Sveriges största parti, alltså samma nyhet som igår kväll mystiskt försvann från Metros hemsida.

Bakom den nya mätningen står det kända företaget Yougov, som alltid annars ses som en tillförlitlig källa men just idag får sina mätmetoder ifrågasatta av svenska medier. Svenska media har också valt att tysta ner undersökningen. Faktum kvarstår dock, Sverigedemokraterna är enligt Yougov Sveriges största parti.

Dagens Nyheter tog bort nyheten från sin första sida och Rapport väljer att helt strunta i nyheten, konstaterar Nationell.nu som granskat mediamörkläggningen av nyheten om SD:s resultat. Nationell.nu skriver:

Anledningen till att nyheten tystats ned av media är givetvis för att den kommer få ännu fler att rösta på partiet. Svenskarna har tvekat rösta på SD på grund av partiets rasiststämpel. Men nu kan svenskarna plötsligt försvara sig med motrepliken: ”Jag röstar på Sveriges största parti”. Detta försöker kulturmarxistiska media desperat motverka.

SD har gått starkt framåt under en längre tid. Redan efter Almedalsveckan presenterade företaget Sentio ett resultat där SD tagit en andraplats med siffror på 23,3 procent, då endast 0,8 procentenheter efter ledande Socialdemokraterna.

Källa:
SD största parti hos Yougov


  • Publicerad:
    2015-08-21 00:20