SVERIGEDEMOKRATERNA. Ett läckt telefonsamtal visar tydligt hur Sverigedemokraternas ledning aktivt försökt att sabotera för ungdomsförbundet.

SD förrädare

Louise Erixson och Daniel Assai som numera gått med i Kristdemokraterna.

Gustav Kasselstrand och *bortklippt* är en tickande bomb, de är jävla nassar, sa SD-förrädaren och iraniern Daniel Assai i ett samtal med Louise Erixon som han nu verkar ha sålt till Aftonbladet.

Det läckta samtalet bekräftar vad många redan visste: Att SD-ledningen aktivt försöker sabotera ungdomsförbundet genom att kuppa bort Gustav Kasselstrand, den nuvarande SDU-ledaren som uppfattas som ett hot mot partiledningens liberalisering av partiet.

— Vi är några som verkligen försöker att byta ut honom, erkänner Erixon i samtalet som Assai spelade in.

Louise Erixon, som är förlovad med och har barn tillsammans med Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas för tillfället utbrände partiledare, säger vidare följande i det läckta samtalet:

— Bunkern ska ju ta över nu. Det har de ju sagt, de ska ge igen. Och jag har sagt till Jimmie att jag tycker att om vi inte får in Paula Bieler som ordförande på kongressen tycker jag att partiet ska ta avstånd från ungdomsförbundet. Det är värt det.

— Ja, eller utesluta hela skiten, svarar Assai.

— Det har jag också sagt, instämmer Erixon.

När Aftonbladet kontaktar Erixon idag är hon dock mer återhållsam och skriver följande:

Vid den här tiden var jag kritisk till ungdomsförbundets ledning och ville att det skulle ledas i en annan riktning. Detta är flera år sedan och i dag har jag ingen insyn i förbundet utan koncentrerar mig på arbetet i kommunfullmäktige i Sölvesborg. I övrigt är informationen hämtad ur en privat konversation som jag inte vill kommentera mer än så.

Kasselstrand tar dock intrigerna med ro.

— Jag kan inte säga något, eftersom jag inte hört det. Men naturligtvis känner jag till att det fanns och finns personer som stöttat mig, och andra som hellre sett en annan ordförande, säger han till Aftonbladet.

Vidare säger han att relationen med moderpartiet är bättre idag än för två år sedan samt att en av huvudorsakerna till konflikten var att han skrev en pro-palestinsk debattartikel tillsammans med SDU:s vice förbundsordförande William Hahne.

Daniel Assai gick med i Sverigedemokraterna 2007 och uteslöts 2013 efter olika konflikter. I efterhand har det visat sig att han spelad in telefonsamtal han hade med andra inom SD under sin tid i partiet och dessa telefonsamtal verkar han ha satt i system att sälja till media. Tidigare har bland annat ett samtal med Jimmie Åkessons närmsta medarbetare Linus Bylund, där denne uttryckte kritik mot sionisten och juden Kent Ekeroth för hans överdrivna hat mot islam, läckt till Aftonbladet.

Intrigerna mot ungdomsförbundet fortsätter dock och Nordfront skrev tidigare idag hur SDU-ledningen under helgen utmanas av bulvaner och återfallsförbrytare som står på förrädarnas sida och vill ta makten över SDU.

Källa:
Så skulle SD:s ledning peta Kasselstrand


  • Publicerad:
    2014-11-28 16:30