GLOBALISM. Sveriges värdlandsavtal med Nato var bara ett steg på vägen mot fullvärdigt medlemskap. Soldater från Sverige kan komma att skickas ut i framtida krig för Israels skull.

Sverigedemokraterna (SD) har svängt i frågan om Sveriges medlemskap i Nato, rapporterar TT.

Svängningen i frågan, i vilken SD klart deklarerat att man var starka motståndare till Natomedlemskap, innebär att en majoritet i riksdagen står bakom att Sverige ska göra sig redo för att snabbt kunna gå med i Nato som fullvärdig medlem, när detta beslutas.

Moderaterna, Kristdemokraterna, Liberalerna, Centerpartiet och Sverigedemokraterna är för en så kallad Natooption.

En Natooption innebär inte att Sverige ska söka medlemskap i Nato. Men det innebär att Sverige ska vara förberett att kunna ansluta sig snabbt, när ett sådant beslut fattas.

Moderaterna och Kristdemokraterna vill, enligt en motion som lämnats in, att en Natooption ska skrivas in i regeringsförklaringen. De hävdar också att ett ”brett folkligt och parlamentariskt stöd” måste ligga till grund för en ansökan om medlemskap i Nato.

— Att Sverige ska göra som Finland och uttala en Natooption, alltså att det ska finnas en möjlighet att söka medlemskap i Nato, är något vi har krävt i flera år, säger Kerstin Lundgren, Centerpartiets utrikespolitiska talesman, till SVT.

Falska socialdemokrater
Utrikesminister Ann Linde (S) säger sig anse att det är en problematisk politisk kurs.

— Detta är en betydelsefull negativ händelse för säkerheten för oss i Sverige. Sådana här beslut ska diskuteras gemensamt, det ska tas med stora majoriteter, säger Ann Linde till TT.

SD:s kappvändning till förmån för främmande staters globalistiska politik och avsikter med Sverige är inte deras första. Redan 2016 svek SD sina väljare och folket genom att smyga in det så kallade värdlandsavtalet med Nato, vilket gav krigsalliansen Nato att utan svensk insyn placera krigsmateriel och manskap på svensk mark – efter ”inbjudan” från Sverige, i varje planerad placerings- eller övningssituation.

Det värdlandsavtalet – vilket bereder vägen för ett fullvärdigt medlemskap – smögs igenom av regeringen bestående av Socialdemokraterna och Miljöpartiet, varför socialdemokraten Ann Lindes position i frågan kan betraktas som falsk.

SD har även vänt kappan i fråga om angränsade globalistisk politik, som att man från att ha varit motståndare till Sveriges grundlagsskyddade medlemskap i EU, sedan snart två år officiellt står på EU:s sida i fråga om Sveriges medlemskap i den överstatliga unionen.

Ett svenskt medlemskap i Nato kommer att göra det lättare för krigshetsande länder som USA att förbereda krig mot Ryssland och andra länder som tillhört det forna Sovjetunionen.

Det innebär också att soldater utbildade i Sverige kan komma att tvingas göra militära operationer och bedriva krig på den globala arenan för terrorstaten Israels skull.


  • Publicerad:
    2020-12-09 10:52