SATIR. Främmande Makt-rörelsen är i farten igen och Nordfront har med stor övertygelse och feta mutor lyckats lägga vantarna på en skiss som Dan Eliasson gjorde under MSB:s senaste krismöte.

Det finns mycket som tyder på att Främmande Makt-rörelsen just nu riktar all sin onda energi på det svenska valet, om man ska tro Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). Den senaste teorin gör gällande att Kim Jong-un, som är ett stort fan av filmerna om Austin Powers och hans ärkefiende Dr Evil samt dennes klonade kopia Mini-me, har lyckats klona minikopior av Vladimir Putin och placerat dessa i svenska valurnor. Planen är att klonerna helt enkelt skall byta ut valsedlarna och därmed påverka valet, enligt Dan Eliassons skiss som ser ut så här:

Hela grejen verkar ju minst sagt långsökt och egentligen helt jävla ologisk, men å andra sidan är det ju inte första gången våra (((makthavare))) kommer med bristfälliga ”förklaringar” som t.ex. att gruppvåldtäkter skulle bero på ”det varma vädret” eller att organiserade bilbränder kan ha kopplingar till skolstarten (!).


  • Publicerad:
    2018-08-29 07:00