SVERIGE. Nyligen häktades åklagaren Sebastian Flodström misstänkt för barnvåldtäkt.

Åklagaren Sebastian Flodström gjorde sig ett namn då han åtalade bland andra Emil Hagberg för påstådd grov misshandel i Riazatfallet.

Trots att inga som helst bevis fanns för den misstänkta misshandeln på Daniel Riazat valde Flodström att slösa bort massor med skattepengar på ett meningslöst åtal. Flodström la till sist ner anklagelserna då han förstod att inte ens ett korrupt rättsväsende skulle lyckas med konststycket att få en oskyldig person dömd och samtidigt få det att se ut som något annat än justitiemord.

Nu är Sebastian Flodström själv häktad, misstänkt för att ha våldtagit barn. Något som somliga anser vara mer allvarligt än att någon har gett Daniel Riazat lite huvudvärk.

Enligt uppgifter som Nordfront tagit del av är Sebastian Flodström frimurare, men han har ännu inte klättrat till den frimurargrad som låter honom komma undan med barnvåldtäkter och ritualmord. Detta förklarades också för Flodström av en frimurarbroder vid det senaste frimurarmötet:

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-05-19 20:00