USA. En amerikansk senator har hamnat i blåsväder efter att ha pekat ut den globalistiske finansmannen George Soros som ”en jude som hatar USA”. Trots mediapåtryckningar vägrar han nu att pudla.

”Handen upp den som inte bryr sig om pk-media.”

Scott Wagner, republikansk senator från Pennsylvania, har hamnat i blåsväder efter att ha kritiserat den notoriske judisk makt-aktivisten George Soros för att hata USA. Det som gjorde PK-journalister från lokalmedia särskilt upprörda var att Wagner specifikt nämnde att Soros är en ungernfödd jude.

Trots påtryckningar från den lokala tidningen The York Daily Record vägrade den republikanske senatorn att pudla. I stället säger han att reaktionen är obefogat stark från vissa människor samt att han vägrar att vika sig för Soros och dennes ”översittare”.

Uttalandet kom till medias kännedom genom att en person som är fientligt inställd till Republikanerna smygfilmade Wagner när han höll ett tal under en privat tillställning.

George Soros har en lång historia av att finansiera olika subversiva och samhällsomstörtande verksamheter runt om i den vita världen. Bland annat har han stöttat svarta upploppsmakare som år 2014 vandaliserade staden Ferguson som en reaktion på att den vite polismannen Darren Wilson i självförsvar sköt ihjäl en svart man vid namn Michael Brown.

Källa:
Sen. Scott Wagner gets some religious heat for dissing George Soros


  • Publicerad:
    2017-08-30 21:45