USA. Den republikanska senatorskandidaten Patrick Little har uteslutits ur partiet efter att han gjort en rad antijudiska uttalanden. Han har även uttryckt sig positivt om nationalisten David Duke.

Patrick Little.

Patrick Little, senatorskandidat för Republikanerna i Kalifornien, har gjort flera uttalanden som inte faller judisk makt-rörelsen i smaken. Bland annat har han sagt att han vill ha en regering ”fri från judar”. Den nationalistiske profilen David Duke ska även ha gjort reklam för Little och uppmanat folk att rösta på honom. Allt detta har gjort att det judiska etablissemanget stämplat honom som ”nazist” och han har nu uteslutits ur partiet.

”Jag har nu vaknat upp för judefrågan och kommer dedikera mitt liv till att exponera dessa judar som kontrollerar vårt land. När Israel är förstört och den sionistiska ockupationsregimen i väst har störtats, måste vi försäkra oss om att de inte gömmer sig bland oss för att kunna omstörta oss igen. Det finns bara ett passande straff för högförräderi – dödsstraffet.”

Anmärkningsvärt är att hela 18 procent av republikanerna i Kalifornien kan tänka sig att rösta på honom, och man kan misstänka att det var detta som föranledde uteslutningen av honom ur partiet. I samband med att han eskorterades ut ur Republikanernas möte i San Diego ska han även ha rivit ner en Israelflagga och sparkat på den.

Den senaste tiden har flera kongressledamots- och senatorskandidater gjort antijudiska uttalanden. Bland annat vann nationalsocialisten Arthur Jones den republikanska nomineringen i ett valdistrikt i Illinois. Även kongressledamotskandidaten Paul Nehlen har gjort kritiska uttalanden om judisk-maktrörelsen, och har på grund av detta stängts av från Twitter.

Källor:
Neo-Nazi Senate Candidate Patrick Little Banned From California GOP Convention
Top Republican In California Senate Race Called For Government ‘Free From Jews’


  • Publicerad:
    2018-05-13 09:50