INRIKES. Enligt en artikel på Fria Tider har vänsterkvinnor gråtit glädjetårar efter att asylaktivisten och sexualbrottslingen Arif Moradi fått uppehållstillstånd i Sverige.

I fredags skrev Samhällsnytt en artikel om att den sexualbrottsdömde asylaktivisten Arif Moradi fått uppehållstillstånd i Sverige. Moradi dömdes efter att ha begått övergrepp mot en 14-årig flicka på ett konfirmationsläger.

Bland de skäl som anges för att uppehållstillstånd nu ska beviljas är att Moradi nu påstår sig vara kristen, något som migrationsverket avvisade som en uppenbar lögn.

Idag skriver Fria Tider om de reaktioner som förekommit bland sexualbrottslingens anhängare, som ofta är kvinnor på vänsterkanten:

Jag känner hur jag blir tårögd, börjar gråta av både glädje och lättnad, lycklig, hoppas att ingen sitter nära, vill inte att de ska stirra. Samtidigt vill jag bara ställa mig upp, skrika rakt ut, HAN HAR FÅTT DEN NU, SITT UPPEHÅLLSTILLSTÅND, och jag vet att ingen kan stoppa honom nu.

En annan anhängare skriver:

Vi samlas idag, och vi är många. Jag känner tacksamhet, glädje. Lycka. Han är lycklig. Det räcker för mig. Vi andra delar hans lycka, vi delar hans glädje.

Sexualförbrytarens anhängare har tidigare angripit den flicka som berättat om övergreppet.

Källa:
Vänsterkvinnor ”gråter av glädje” när sexdömde Arif Moradi får stanna i Sverige


  • Publicerad:
    2018-04-08 21:10