USA. Européerna är fega som inte vill svartlista och skapa ett nytt världskrig mot Putin och Israels arme är ett moraliskt och demokratiskt föredöme, det hävdar den inflytelserike judiske agendasättaren Bernard-Henri Levy i en artikel i New York Times.

Den agendasättande judiske sionisten Bernard-Henri Levy.

Den agendasättande judiske sionisten Bernard-Henri Levy.

Den inflytelserike så kallade ”franske filosofen” Bernard-Henri Levy har publicerat en uppmärksammad artikel i den judiska tidningen The New York Times, som förväntas sätta agendan för västmedias kommande retorik i konflikten med Ryssland.

I artikeln som döpts till ”Putins brott, Europas feghet” beskriver Levy, i media mest känd under sina initialer BHL, Rysslands president Vladimir Putin som en krigsbrottsling och liknar honom med Muammar al-Gadaffi, något även den inflytelserika neokonservative och sionistiske presidentkandidaten John McCain gjort. BHL drar en parallell mellan flygplanskraschen i utbrytarrepubliken Donetsk och Lockerbie-katastrofen där Pan Am Flight 103 kraschade över den skotska staden Lockerbie vilket sedan skylldes på Gadaffi och gjorde att USA kunde svartlista honom över hela världen. Samma sak måste nu hända med Putin, menar artikelskrivaren.

Enligt BHL består de ryska separatisterna uteslutande av ”banditer, tjuvar, våldtäktsmän, utsläppta fångar och vandaler” vilka är konstant berusade av vodka och systematiskt mördar alla ”intellektuella, journalister och andra moraliska minoriteter”. Ukrainas judiske president, Petro Porosjenko (vars riktiga släktnamn är Valtzman), beskriver BHL som moralisk och en man med stor värdighet.

Europas feghet, som BHL liknar vid ”Munchenandan” innan Andra världskriget, beror enligt honom på att Frankrike behöver samarbetet med Ryssland för att rädda sina skeppsvarv, Tyskland behöver samarbetet för att rädda sin roll som leverantör av rysk energi och Storbritannien är beroende av ryska oligarkers finansiella investeringar i London City.

BHL är känd för att efter det misslyckade 68-upproret ha startat gruppen Nya filosoferna (nouveaux philosophes) vilka kritiserade kommunismen och menade att den var korrumperad på grund av att den eftersträvade makt vilket var ondskefullt enligt filosoferna.

Under de senaste åren har BHL främst kämpat för counter-jihadism i Europa och för sionismen och Israel. Bland annat har han hävdat att ”bära slöja är att be om att bli våldtagen” och att Israel är världens mest demokratiska land för att ”jag har aldrig sett en så demokratisk arme, som ställer sig själv så många moraliska frågor”. BHL har även tagit stark ställning för Georgien mot Ryssland, för USA mot Libyen, för islamistiska terrororganisationer i Syrien och för de ökända judiska sexualbrottslingarna regissören Roman Polanski och före detta IMF-chefen Dominique Strauss-Kahn.

Källor:
Putin’s Crime, Europe’s Cowardice
Wikipedia: Bernard-Henri Levy


  • Publicerad:
    2014-07-24 15:45