SIONISM. Just nu pågår insamlingar på Internet för alla som vill skänka pengar till Israel, för att stödja dessa i deras terrorkrig mot palestinier.

”Snälla hjälp Israel”, ber Yael Eckstein på Twitter. Skärmbild: twitter.com/YaelEckstein.

Trots att Israels militärbudget redan med tiotals miljarder dollar betalas av amerikanska skattebetalare tigger nu sionister shekels för att kompensera för de utgifter som Israel har i samband med att de terrorbombar Gaza.

Med hashtagen #Shalom skriver exempelvis användaren Yael Eckstein:

Snälla hjälp Israel eftersom hon är under attack av raketer!

Sedan länkar hon till en sida där man kan donera pengar till den sionistiska skurkstaten.

De raketer som hon skriver om är de Qassam-raketer som Hamas har skjutit mot israeliska städer som hämnd mot att Israel bombat sönder hela bostadskomplex och dödat hundratals civila inne i Gaza. Detta är väldigt enkla raketer, som i teorin inte ska kunna gå igenom Israels toppmoderna luftvärnsrobotsystem kallat ”Iron Dome”, men som likväl gör det emellanåt.

På sidan där man kan donera till Israel är det tydligt att hjälpen endast är till för judar och inte icke-judar i varken Israel eller Palestina:

Israels folk fortsätter att möta antisemitiskt hat och våld från fiender som besvurit hennes förstörelse.

Din gåva idag kan hjälpa att bidra med nödutrustning, säkerhet, och desperata behov såsom mat och medicin till sårbara judar och fördrivna israeler som inte har någonstans att ta vägen. Ditt stöd sänder ett kraftfullt budskap om att Israels folk inte är ensamt, och att vänner runt om i hela världen ber för dem och sörjer för deras behov.

Exakt hur mycket donationer som kommit israeliska judar till godo framgår dock inte, men på Internet finns tiotals – kanske hundratals – sionistiska och kristna organisationer som säger sig förmedla pengar och egendom till den israeliska staten och till enskilda judar.

Även det israeliska justitiedepartementet uppmanar på sin hemsida till donationer till Israel. Fördelarna är många, menar justitiedepartementet, bland annat då det erbjuder en möjlighet att ”hjälpa [den israeliska] staten och dess medborgare att stärka de judiska, sionistiska och sociala värderingarna”.


  • Publicerad:
    2021-05-14 19:30