MEDIA. Krönikören Rolf Malm på webbtidningen Avpixlat publicerade under söndagen en text där han belyser judarnas roll i framväxten av mångkulturen i Sverige.

Är Avpixlats sionistiska agenda snart ett minne blott?

Under söndagen publicerade den invandringskritiska och sionistiska webbtidningen Avpixlat en krönika där skribenten Rolf Malm uppmärksammar judarnas aktiva roll bakom skapandet av mångkulturen i Sverige.

Krönikan har namnet ”21 oktober 1964 – Sveriges ödesdag”, vilket syftar på att juden David Schwarz på just den dagen fick en debattartikel publicerad i den judiska Bonniertidningen Dagens Nyheter. Debattartikeln hade namnet ”Utlänningsproblemet i Sverige” och många menar att det var startskottet i den debatt som slutligen fick riksdagens politiker att bakom ryggen på folket förvandla Sverige från ett etniskt homogent land med folkgemenskap till en splittrad mångkultur.

Avpixlat har tidigare gjort sig kända för sitt försvar av skurkstaten Israel och för att censurera judekritiska kommentarer på deras kommentarsfält. Inledningsvis var juden och extremsionisten Kenth Ekeroth en nyckelperson för sidans finansiering och under 2015 blev censuren och den ensidigt counter-jihadistiska liberalismen så allvarlig att Nordfront startade kampanjen #JudarnaGavOssMuslimerna, särskilt riktad mot Avpixlats kommentarsfält.

Sedan dess tycks det ha blivit högre i tak på Avpixlat, även om man bland annat nyligen startade en kampanj för att ”bojkotta bojkotten”. I det fallet visade man sitt stöd för skurkstaten Israel genom att uppmana sina läsare att handla de israeliska varor som Palestinagrupperna i Sverige uppmanade folk att bojkotta.

Rolf Malms krönika tar dock på ett tydligt, objektivt och nyktert sätt upp det judiska subversiva arbete som skedde i Sverige under 60- och 70-talet, där han också tar upp den judiskägda medians roll. Bland annat skriver han:

Debatten fördes i huvudsak i judiskt ägda Bonniertidningen Dagens Nyheter. Inga Gottfarb var en av många andra judar som mycket aktivt deltog i debatten.

Malm påpekar också det faktum att Högerpartiet (dåtidens namn på Moderaterna) leddes av juden Gunnar Heckscher när man 1968 antog ett program som förespråkade ”stöd till etniska minoriteter i Sverige”. Detta jämförs med Socialdemokraterna som under samma tid leddes av svensken Tage Erlander och som till skillnad från sin judiske kollega i Högerpartiet framhöll ”fördelarna med ett rasmässigt, religiöst och på andra sätt homogent folk och såg detta som en förutsättning för det jämlika, rättvisa och framgångsrika folkhemmet”.

Avslutningsvis skriver Malm att krönikan är en förkortad version av ett tänkt förstakapitel till en bok som ska behandla hur Sverige har förändrats under de senaste 40 åren. Ifall resten av boken kommer att skrivas på samma öppna och ärliga sätt som krönikan så är det nog en bok som även många av Nordfronts läsare kan se framemot.

Läs hela Rolf Malms krönika HÄR.


  • Publicerad:
    2017-04-16 14:00