SVERIGE. Kjell Bergqvist menar i en intervju att det är invandrarna som får Sverige att fungera, att en röst på Sverigedemokraterna är fel och att han själv röstade på det extremfeministiska och invandringsvänliga partiet Feministiskt initiativ.

Skådespelaren Kjell Bergqvist menar att det är invandrarna som får Sverige att fungera, det är bara att se sig omkring för att se vad de har bidragit med menar han:

— Jag, tycker det känns för djävligt det som pågår. Vi ser ju när vi vandrat runt här vilka det är som håller det här landet snurrande. Och allt vad de här människorna har tillfört vårt land när det gäller mat och kultur, säger han under en heldagsintervju.

Bergqvist menar vidare att han inte längre är en stolt svensk sedan Sverigedemokraterna kom in i riksdagen. Han uppger att det skakade om hela hans tillvaro:

— När Sverigedemokraterna blev invalda i riksdagen var det en sorgens dag för mig. När det gäller politik har jag inte mått så dåligt sedan Palme blev skjuten. Det skakade om hela ens tillvaro och trygghet egentligen. Så var det faktiskt med Palmes död, helt plötsligt blev landet otryggt och så är det nu med rasisterna som är på frammarsch. Jag reser ju ganska mycket och får ofta frågan var jag kommer ifrån. Förr kunde jag svara Sverige med lite stolthet, det kan jag inte göra längre. Jag känner inte samma stolthet över det här landet längre.

Bergqvist menar även att de som röstat in Sverigedemokraterna i riksdagen borde se sig i spegeln och fundera över om man är en dålig person, för att man röstat på ”fel” parti:

— Man önskar ju att alla de här som överhuvudtaget funderar på att rösta på Sverigedemokraterna eller kanske något ännu värre, tog sig några sekunder framför spegeln och såg sig själv i ögonen och frågade: vem är jag? vad står jag för här i livet? Är jag bara intresserad av att jag själv har det bra, eller i bästa fall mina närmaste också, eller har jag en gnutta empati över för de som haft oturen att födas på fel plats och tid. Är jag mer värd än andra bara för att de kommer från ett annat land, har ett annat språk eller en annan hudfärg?

Själv säger Bergqvist att han röstade på Feministiskt initiativ eftersom de vill ha fri invandring:

— För övrigt röstade jag på FI därför att jag tycker de har bra mänskliga värderingar. Jag har spelat in en videosnutt för deras hemsida. Tillsammans med Benny Andersson, Helena af Sandeberg och ett gäng andra både kända och okända ansikten. Benny är ju en ganska folkkär person och jag själv är också en ganska folkkär person så kanske våra röster gör så att en del börjar tänka rätt skrattar.

I det äldre TV-programmet “Diskutabelt”, där juden Robert Aschberg var programledare, anklagas Kjell Bergkvist själv för att vara en rasist av en asiatisk man. Bergkvist svarar då att ”du gör ju inte reklam för utlänningar” och ”du är en importerad kinesisk skvallerkärring”.


En hycklande Kjell Bergqvist? Numera bor han i Hammarby sjöstad i Stockholm, långt ifrån majoriteten av Sveriges invandrare.

Källa:
Kjell Bergqvist anser Jimmie Åkessons och hans anhängare är nazister, fascister och rasister!


  • Publicerad:
    2014-10-07 20:45