HETSJAKT. En skogsarbetare skrattar när Aftonbladet knackar på hans dörr för att hänga ut honom som ”hatare”. – Jag gillar inte människan helt enkelt. Jag tycker hon har helt sjuka åsikter om det mesta, säger han om den extrema manshataren Karin Hermansson.

kakmonstret

Idag fortsätter Aftonbladets hetsjakt mot användare på forumet Flashback. Aftonbladet samarbetar med det kriminella nätverket Researchgruppen, som genom förmodat dataintrång, fått tag i uppgifter om Flashbacks användare.

En 30-årig skogsarbetare konfronteras när han kommer hem från jobbet och ställer upp på en intervju för att svara på varför han ogillar programledaren och manshataren Karin Hermansson. Men intervjun går inte som Aftonbladet tänkt sig, skogsarbetaren säger att han står för sina åsikter. Intressant nog hängs mannen inte ut med namn och bild, till skillnad från juristen Joel Ankar som gjorde avbön.

När Aftonbladet återberättar ett inlägg där mannen sagt att han vill gå runt i Radiohuset och skjuta av programledare skriver Aftonbladet följande om hans svar: ”– Ja, just det, säger han och ler”.

– Jag gillar inte människan helt enkelt. Jag tycker hon har helt sjuka åsikter om det mesta, säger skogsarbetaren om Karin Hermansson.

På Flashback finns en skvallertråd om Karin ”Kakan” Hermansson. Att Hermansson dragit på sig ilska från de hon skrivit hatiska inlägg om går inte att ta miste på. En av skribenterna skriver:

Det manshatande, medusa-liknande monstret Kakan…Mycket snack om att skära av kuken av alla straighta vita män. Mycket snack om mansutrotning. Mycket snack om män som ett biologisk snedsteg – allt medan hon jublande hyllas av ett par hundra psykfall vars postkod börjar på 116, 117 och 118…Är lesbisk, men knullar neger-hanar ibland. Bland annat i Malmö för ett tag sedan.

Och det är i denna tråd som skogsarbetaren skriver. Inläggen verkar nu inte längre finnas kvar i tråden men i ett av de sparade inläggen beskriver skogsarbetaren på ett målande sätt hur han brukar föreställa sig att han stormar Radiohuset och, likt datorspelsfiguren Duke Nukem, arbetar sig upp våning för våning för att till slut möta ”slutbossen” – Karin Hermansson. Det hela slutar med att ”Kakan sprängs i ett enda stort moln utav feministisk sörja, frätande syra och ister”.

Aftonbladet hänger inte den extrema manshataren Karin Hermansson som ”hatare” utan beskriver henne som ett påhoppat och kränkt offer. I en intervju med Aftonbladet säger ”Kakan” att ”hatet tär oerhört mycket” och påstår att ”det handlar om rent och skärt kvinnohat”.

Några av Karin Hermanssons hatiska inlägg.

Några av Karin Hermanssons hatiska inlägg.

kakan-twitter2

Källor:
Här konfronteras näthataren
Kakan: Hatet tär oerhört mycket


  • Publicerad:
    2015-02-11 09:30