Söndagen den 2/7 träffades delar av Kampgrupp 403 för att genomföra en dagstur i ett skogsområde utanför Sundsvall.

Man började dagen med en gemensam frukost innan man begav sig till ett skogsområde utanför staden för att testa nyinköpt vandringsutrustning. Solen sken när man kom fram till startplatsen och deltagarna begav sig in i den norrländska skogen.

Efter en tids vandring kom man fram till ett vindskydd bortom ett hygge där man gjorde upp en brasa med hjälp av nyinköpt eldstål och förberedde kaffe. Under kafferasten diskuterade deltagarna allt från Almedalsveckan till MittMedia och brainstormade en del kring straffrätt i det framtida Norden, samtidigt som man uppskattade den vackra utsikten och friska naturen.

Efter att man hade druckit upp kaffet fortsatte man vandringen genom den sköna nordiska naturen och gick djupare in i skogen. Under vandringens gång stötte man på björn- och rävspillning samt en del älgspår. Man gick också igenom överlevnadskunskap såväl som diskuterade terrängen i området fram till dess att man efter flera timmars vandring kände sig nöjda med dagen och slutligen begav sig hemåt.

Är du bosatt i södra Norrland? Kontakta Näste 4 och anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen!


  • Publicerad:
    2017-07-08 11:00