BROTT Sent på tisdagskvällen inträffade en skottlossning på Stallvägen. Polisen rubricerar händelsen som mordförsök och arbetar intensivt med utredningen.

Polisen utreder nu en incident med skottlossning som inträffade sent på tisdagskvällen. Larmet kom strax före klockan 23 och enligt polisen finns det skäl att misstänka att någon avlossat vapen. Händelsen ägde rum på Stallvägen och vid 23.30-tiden bekräftade polisen att man hittat fynd som tyder på skottlossning.

Ett område har avspärrats för att genomföra en brottsplatsundersökning, och polisen väntar även på att en specialtränad sökhund som kan sniffa upp vapen ska anlända till platsen. Till en början rubricerades händelsen som grovt vapenbrott, men polisen ändrade senare klassificeringen till mordförsök, rapporterar P4 Blekinge.

Hittills har ingen skadad person påträffats i samband med händelsen. Under natten grep polisen tre personer som senare släpptes. Trots detta fortsätter utredningen mot dem.

Polisen arbetar nu intensivt med att samla in vittnesuppgifter och säkra eventuella bevis på platsen. De uppmanar även allmänheten att kontakta dem med eventuell information som kan vara till hjälp i utredningen.

Det råder ännu oklarhet kring bakgrunden till skottlossningen och motivet för mordförsöket. Polisen arbetar nu hårt för att kartlägga omständigheterna kring händelsen och hoppas kunna få klarhet i detta i den fortsatta utredningen.

Polisen uppmanar allmänheten att vara uppmärksamma och kontakta dem om de har någon relevant information som kan hjälpa till att lösa fallet.