KARMA. Nordfront fick tidigare idag in ett tips om att kommunister som ville stoppa Motståndsrörelsens demonstration i Stockholm själva blev stoppade.

Det var på Fridhelmsplan som tre män från Rättvisepartiet Socialisterna (RS) stod tidigare idag för att samla in namnunderskrifter från personer som ville stoppa Svenska motståndsrörelsens demonstration till stöd för Gyllene gryning som kommer att hållas imorgon. Männen tiggde också donationer av förbipasserande.

toss-out-communism-md

Enligt uppgifter Nordfront tagit del av ska namninsamlingen ha fått ett abrupt slut när nationalsocialister av en slump stötte på männen.

— Vad är det här? frågade nationalsocialisterna nyfiket när de fick syn på mannen med namnlistan.

Mannen berättade då upprört att Svenska motståndsrörelsen ska hålla en demonstration i Stockholm. Innan mannen hann säga att demonstrationen borde stoppas avbröt nationalsocialisterna mannen genom att säga att det var bra att Motståndsrörelsen ska demonstrera i Stockholm, vartefter de konfiskerade den svenskfientliga namninsamlingslistan från mannen och därefter avvek från platsen för att uträtta några ärenden.

När nationalsocialisterna var klara med sina ärenden beslutade de sig för att ta samma väg tillbaka för att se om männen från RS var kvar, vilket de var. Kommunisterna hade också fått förstärkning av tre till ”kamrater”.

När RS:arna fick syn på nationalsocialisterna uppstod lite knuffande och några av kommunisterna la benen på ryggen medan andra bad om nåd. Då väktare dök upp på platsen valde nationalsocialisterna att avvika för att undvika att bli gripna.


  • Publicerad:
    2013-11-08 18:00