Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Slaget vid Suomussalmi, Zombieapokalyps och viktigt meddelande om Windows 7 SWISH: 0702518079

Av Redaktionen, 2020-01-19
redaktionen@nordfront.se

STUDIO BOTHNIA. Istället för Radio Nordfront bjuder kvällen på ett nytt avsnitt av Studio Bothnia med både reportage från Finland och del två av Kulturbunkerns zombiespecial.

Som Nordfront tidigare meddelade utgår kvällens Radio Nordfront, då medarbetarna tyvärr är upptagna med annat. Men istället kommer här ett rykande färskt avsnitt av Studio Bothnia där Robert Eklund och Simon Holmqvist visar hela reportaget från finska Suomussalmi som Eklund och Holmqvist besökte före jul i samband med att det finska vinterkriget firade 80-årsjubileum.

Del två av Kulturbunkerns zombie-special visas också, då del ett på grund av ett missöde råkades visas i två avsnitt i rad.

Dessutom ett viktigt meddelande från Robert Eklund till alla som fortfarande använder Windows 7, vars säkerhetsuppdateringar nu har upphört. Eklund ger också tips på hur man kan byta till ett säkrare operativsystem och vilka som är att föredra.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.


  • Publicerad:
    2020-01-19 20:00