KRÖNIKA. Sebastian Elofsson skriver i denna artikel om den senaste tidens händelser på Gotland och hur folket en dag kommer att resa sig upp och störta den nuvarande regimen.

Under en söndagsmorgon i Visby på Gotland den 2 oktober hände något fruktansvärt när en 30-årig kvinna i rullstol följde med en främmande man till en bostad för att låna toaletten. Till kvinnans förskräckelse hade mannen något helt annat i åtanke. Mannen våldtog kvinnan och efter en stund dök flera andra män upp och deltog i den brutala våldtäkten. Gruppvåldtäkten pågick i flera timmar.

Efter den brutala gruppvåldtäkten anhölls mannen och fyra andra afghaner misstänkta för det vidriga nidingsdådet. De misstänkta männen släpptes senare på fri fot då åklagaren menar att det inte finns tillräckligt med bevis. Åklagaren har mage att påstå att kvinnan inte gjort tillräckligt med motstånd när hon blev våldtagen och därför häktades inte förövarna. Enligt kvinnans advokat ska hon uttryckligen ha sagt nej, vilket enligt svensk lag ska räcka, men har inte kunnat göra mycket mer då hon är rullstolsbunden.

Gruppvåldtäkten har i övriga Sverige väckt ilska och avsky men på Gotland har den väckt folkets vrede till liv. Hundratals gotlänningar samlades i onsdags förra veckan på en parkeringsplats vid Östercentrum och marscherade sedan in till polishuset i Visby för att visa sitt missnöje över att främlingarna släppts. I kommentarsfält och på sociala medier, bland annat på polisens gotländska Facebooksida, har hundratals om inte tusentals svenskar uttryckt sin avsky mot dådet och starkt kritiserat polisens hanterande av fallet.

En modig aktivist i Nordiska motståndsrörelsen konfronterade en av männen utanför bostaden men ur ingenstans dök två civilpoliser upp och agerade livvakter åt rasfrämlingen. Motståndsmannen gav sig dock inte utan följde efter den misstänkta våldtäktsmannen ner på stan där han träffade två av sina vänner. I diskussionen som uppstår framgår det att de två vännerna också varit gripna av polis för våldtäkten. Aktivisten säger till främlingarna att de är avskum och att de inte är välkomna i Sverige. Ett klipp på konfrontationen ligger uppe på Youtube och har i skrivande stund över 200 000 visningar:

Efter den verbala konfrontationen med de misstänkta våldtäktsmännen har aktivisten trakasserats av polisen. Redan dagen efter konfrontationen stannades aktivisten av polis som påstod att han var misstänkt för narkotikabrott och att han var tvungen att följa med till ett sjukhus för att göra tester. Polisen trappade sedan upp trakasserierna när de utförde en husrannsakan hemma hos motståndsmannen där de bland annat beslagtog datorer som innehöll redaktionellt material, då aktivisten dessutom är skribent för Nordfront.

När Nordfront meddelade polisen att datorerna innehåller redaktionellt och källskyddat material svarade man att åklagaren inte bryr sig om detta och att datorerna ska granskas i utredningen. Polisen vägrade också att svara på vem åklagaren är när Nordfront ville upprätta en anmälan mot denne. Motståndsmannen greps och togs in på förhör.

Aktivisten släpptes senare av polisen som menar att man var tvungen att utföra en husrannsakan, beslagta datorer och hålla förhör på polisstationen då någon ska ha knutit ett avspärrningsband eller något liknande runt en åklagares bil.

Rättsväsendets hantering av våldtäktsfallet och agerande mot folket visar tydligt att den nuvarande staten inte står på svenskens sida.
* En kvinna blir brutalt våldtagen av ett gäng afghanska män.
* Männen grips av polis för att senare släppas på fri fot.
* Folkliga protester mot våldtäkten och att främlingarna släpps av polisen uppstår.
* Systemet svarar med att skicka in polisiär förstärkning från fastlandet för att ”kontrollera situationen” och ”för att möta eventuella opinionsyttringar”.

Svenskar som ryter ifrån mot vansinnet uppskattas inte av makthavarna och ska om nödvändigt slås ner med våld. Endast en tyrannisk regim beter sig på detta vis mot sitt eget folk!

Den bestialiska gruppvåldtäkten på Gotland är en direkt konsekvens av det mångkulturella helvete till samhälle vi lever i. Ett samhälle som politikerna så länge har kämpat för att förverkliga. Skulle våldtäkten ens ha varit möjlig om inte våra så kallade ”folkvalda” politiker hade arbetat dag som natt för att Sverige ska fyllas till bredden av främmande folkslag? Det är folkförrädarna i riksdagen som är ansvariga för gruppvåldtäkten! Det är de som har öppnat upp våra gränser för invasionen!

Organiserad kamp är den enda lösningen

Hur glädjande det än är att gotlänningarna och andra svenskar visar sin avsky mot det som har hänt och protesterar mot polisens agerande så kvarstår ändå faktumet; det räcker inte att skriva ilskna kommentarer på nätet eller ens att arrangera spontana protester vid enstaka händelser, som i Visby, för att sedan fortsätta vara en ”laglydig medborgare” och knyta näven i fickan tills något liknande händer igen.

Uppgifter har kommit in om att medborgargarden har bildats på Gotland som svar på det mångkulturella våldet och polisens ovilja att skydda sina medborgare. Men det räcker tyvärr inte heller, särskilt inte som dessa inte dök upp idag för att protestera när systemets tentakler kraftsamlade för att försvara våldtäkterna.

Hade de hundratals gotlänningar som spontant ”släckte bränder” i onsdags förra veckan även dykt upp idag hade vårt antal blivit större än de som demonstrerade idag till försvar för våldtäkter på nordiska kvinnor. Detta hade sänt en tydlig signal till systemet och visat makthavarna att vårt motstånd är kraftfullt och kan organiseras.

Det är dags att inse allvaret i den situation vi befinner oss i och förstå att ”jag” inte är lika viktigt som ”vi” – vårt folk.

Horder av rasfrämlingar väller in över Nordens gränser. Våldtäkter, mord och bränder breder ut sig i hela samhället. Samtidigt propagerar judisk massmedia för mer massinvandring och förödande mångkultur. De folkfientliga krafterna är närmast övermäktiga och kontrollerar hela det politiska och ekonomiska livet. Sakta men säkert går vi mot vår egen undergång.

Up

Det kanske låter lite väl dramatiskt men faktan talar sitt tydliga språk. Över två miljoner främlingar befinner sig idag på svensk mark och 25 procent av våra kvinnor kommer att våldtas någon gång under sitt liv. Det är upplopp i förorterna och allt fler så kallade ”no go”-zoner utlyses av polisen. Ekonomin är så pass hårt ansträngd då bland annat alla nyanlända främlingar ska försörjas, på svenskarnas bekostnad, att en total samhällskollaps kommer att bli verklighet inom en snar framtid.

Situationen är redan allvarlig som den är med vita kvinnor som våldtas, främlingar som löper amok på gatorna, bränner bilar och kastar sten mot räddningstjänsten. Gängkriminaliteten breder ut sig i storstäderna. Granatattacker, skottlossningar med automatvapen och regelrätta avrättningar är återkommande fenomen. Vad händer när staten går bankrutt och de ekonomiska bidragen inte längre kan betalas ut? Vad händer när svenskarna är en minoritet i sitt eget land? Om främlingsinvasionen inte stoppas och om repatrieringen inte påbörjas är det främlingsvåld vi idag ser i samhället enbart början på något mycket värre. Det är på tiden att vi som folk reser oss upp och visar folkförrädarna att vi har fått nog av deras lögner och svek!

Det räcker därför inte med några få framstötar här och var. Ett kraftfullt och starkt motstånd mot det nuvarande systemet och dess folkmordspolitik kan och måste organiseras. En folklig rörelse som alltid går på offensiven och aldrig viker sig för fienden. En organisation som är fast besluten att segra till varje pris.

Anslut dig till motståndet!

En sådan organisation existerar och det är Nordiska motståndsrörelsen! Motståndsrörelsen är den enda sanna oppositionen mot de etablerade partierna och deras vanstyre av det här landet. Det finns ingen annan organisation som fanatiskt bekämpar systemet varje dag. Nordiska motståndsrörelsen är den sista försvarslinjen.

I slutändan finns det bara två alternativ; Antingen segrar Motståndsrörelsen eller så segrar systemet. Frihet eller död, valet är enkelt. Anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen och bli en del av det organiserade motståndet! För endast genom organiserad kamp kan vi besegra systemet och stoppa deras onda planer. Ett bra första steg är att gå med i våra led den 12 november under parollen ”Stoppa främlingsinvasionen!”.

Ensamma kan vi inte göra mycket men står vi enade så finns det ingen kraft i världen som kan stoppa oss! Så länge motståndet inte sker enat och bygger på enstaka spontanta protester, hur beundransvärda dessa än må vara, kommer systemet alltid att vinna. Och så länge ett folkfientligt system fortfarande är starkt kommer gruppvåldtäkter likt den på Gotland att fortsätta!

Framtiden ser för närvarande mörk ut men allt är ännu inte förlorat. I hela landet vaknar fler och fler svenskar upp ur sin dvala och inser vad som måste göras. Det kommer en dag då vi tillsammans marscherar mot fiendens högborg och störtar honom från sitt säte av tyranni. En storm av gigantiska proportioner är på väg. En storm som kommer att jämna systemet med marken. Protesterna på Gotland är bara början på vad som komma skall.

Kommer du vara en del av denna folkstorm? Eller tänker du se på när ditt eget folk, ditt eget kött och blod, utrotas?

folkstorm


  • Publicerad:
    2016-10-16 22:40