VAL2018. Med mindre än en vecka kvar till valet kommer här en sammanställning av all information.

Den 9 september är det val. Förtidsröstningen inleddes den 22 augusti. Nordiska motståndsrörelsen ställer förutom i riksdagsvalet officiellt också upp i Bodens, Ludvikas och Kungälvs kommun samt i landstingsvalet till Norrbotten, Västra Götaland och Dalarna. Givetvis kan du rösta på oss även i kommuner och landsting där vi inte har en lista.

Varför ska du rösta på Nordiska motståndsrörelsen?
Har du ännu inte bestämt dig för om du ska rösta på Nordiska motståndsrörelsen eller något annat parti rekommenderas du att lyssna på podcasten Ledarperspektivs valspecial som du finner här. Där gås också mycket av den praktiska information som står i denna artikel igenom.

Vill du läsa mer om vår politik och våra kandidater hittar du det på vår valhemsida Nordiska-motståndsrörelsen.se. Boden och Ludvika har även lokala valsidor med kommunpolitiska program. Vår valtidning finns att ladda hem i pdf-format här.

Beställ valsedlar
Då tiden innan valet är knapp kan inte längre valsedlar via post garanteras. Det kan dock hända att det fortfarande går att få ut valsedlar till dig om du tar kontakt med den lokalt ansvariga på din ort. Kontaktinformation för detta ändamål finner du här.

Det går även att ta en tom valsedel och tydligt texta Nordiska motståndsrörelsen på den. Viktigt är då att det skrivs just Nordiska motståndsrörelsen och inget annat. Det samma gäller även om du vill rösta på oss i en kommun eller ett landsting där vi inte officiellt ställer upp och om du glömmer din valsedel på valdagen. Mer information om det finner du här.

Hjälp till!
Vill du vara behjälplig i valkampen så här på sluttampen kan du:
* Beställa flera valsedlar för att dela ut till släkt och vänner.
* Sprida valtidningen.
* Skriva ut och distribuera valpropaganda som du finner här.
* Sprida valspecials-avsnittet av Ledarperspektiv och olika memer på sociala medier.

Vi tar också extra tacksamt emot donationer just nu då valrörelsen kostat en hel del pengar. Här kan du läsa hur du går till väga för att skänka en slant.

Stort tack på förhand för din röst och ditt engagemang. Tillsammans kan vi skapa en ljusare morgondag!


  • Publicerad:
    2018-08-13 11:06